Çalışmıyor 2 Pc Vanguard bypass

Bu methodlar işe yaramaz zaten, driversız harici bir uygulama ile yapıyorsun. Askıya aldım uyarıyı kapattım vanguardı devredışı bırakıtığım mantığı.
Valorant bunu anında algılar zaten, netlimiterdan farkı yok.

Çalışmadığı için konu kapatılmalı.
katılıyorum ayrıca ortada bir soruce vs yok sadece anlatmış bu kişi büyük ihtimalle magicvgc kullanıcısı herhalde

katılıyorum ayrıca ortada bir soruce vs yok sadece anlatmış bu kişi büyük ihtimalle magicvgc kullanıcısı herhalde
Aga sen ne anlatıyorsun sourceye ne gerek var bunun için sizde hemen p2c için av peşinde kurt gibi atlıyorsunuz :D Zaten çalışan bir methoddu postta neler yapılması gerektiği ve gerekli uygulama verilmiş daha ne versin. Magicvgc kullanıcısı falan değil method uc'den gelme.

Aga sen ne anlatıyorsun sourceye ne gerek var bunun için sizde hemen p2c için av peşinde kurt gibi atlıyorsunuz :D Zaten çalışan bir methoddu postta neler yapılması gerektiği ve gerekli uygulama verilmiş daha ne versin. Magicvgc kullanıcısı falan değil method uc'den gelme.
uc den alıntı olduğunu bilmiyordum

sourceye ne gerek var demişsin kullanımı zor kanka 2 pc kullanıyorsun da yani ne ile kullanıcaksın ortada bir sistem yok

ben kime hakaret etmişim demişim demişim haklı olarak sen aptal gibi bunu hala imzanamı koyuyosun yazık sana hala benle uğraşıyon
lucifer michaelson'ın orospunun doğurduğu gibi yürüyorum videosunu @kay1337'nin profiline koymuştun ondan dolayı ban yemiştin sonrada kime küfür ettim ayaklarına yatıyorsun yazık kafana

Bu yöntem için sadece 2 adet (en az bir adet yasağın kaldırılması ve her ikisinin de valorant'ı çalıştırabilmesi gerekir) ve işlem gezginine ihtiyacınız var

Adımlar:

1. Vanguard'i kapat
2. Vanguard'ı yeniden başlat
3. Process Explorer'ı açın ve vgc -> özelliklerine tıklayın ve en düşük çevrim deltasına sahip iş parçacığını seçin, şimdi Process Explorer'da Vanguard'ı askıya alın ve az önce seçtiğiniz iş parçacığını devam ettirin
4. Ajanınızı seçtikten sonra 2. bilgisayarınızda bir maç yapın ve ana bilgisayarınızda Valorant'ı başlatın.
5. Ana bilgisayarınız oyundayken 3 yeni konu açılacak. Öncelikle daha önce devam ettirdiğiniz konuyu askıya alın ve ardından en yüksek çevrim sayısına (çevrim deltası değil) sahip konuyu bulup onu da askıya alın. Çevrim sayısı sol alt köşede bulunabilir.
6. Artık herhangi bir ücretsiz hileyi kullanarak yasaklanmış bir bilgisayarda Valorant oynamaya hazırsınız. Her iki bilgisayarda da her seferinde yeniden başlatıp adımları tekrarladığınızdan emin olun (ikinci için sadece yeniden botlayın ve Val'i tekrar açın)

ben şahsen bu yöntemi kullandım ve ücretsiz bir hileyle Immortal 3'e ulaşabildim
NOT: yeni gelen vangaurd guncellemesinden sonra bazi kisilerde calismayabilir, yine de bazı insanlar için işe yarıyor​
yapana kadar fix yedi abla bune aq

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt