Satıyorum 2 Oyun Fi̇yatina Satilik 81 Lv Steam Hesabi

kardesim okuma yazman yokmu? işlem site üzerinden olacak yazıyor
Site olsa ne fark edicek şaka mısın? Steam'e ticket atıp kredi kartı mevzusundan geri alması max 1 saatini alır. Site ancak satış yapıldığı hesabı bloke eder başka bir şey elinden gelmez.
Yorum yazmak için yazma bundan sonra.

kardesim okuma yazman yokmu? işlem site üzerinden olacak yazıyor
Kuzen bide üşenmeden ikinci cevabımı verdin bu elemana :D anasını babası bu kadar ilgi göstermiyordur seni tebrik ediyorum :D

Hesabın gerekli detaylarını buradan gösterilmesi gereken insanlara gösterdim zaten bu fikri olmadan zikri olan klasik soğan kokan tayfaya bir laf yetişrmekle o değerli vaktini harcama

Hesap ilk mailiyle teslim edilecek ( Maille birlikte hesabı aldığınızda steam hesabının ilk kurulduğu anda gelen mailden bu yana yapılan tüm satın alımları görebilirsiniz mail olarak )

ENVANTERDE 1 tane Cs2 skini , Bir kaç adette rust için skin bulunuyor

FİYAT 950 ₺ İşlem site üzerinden yapılır
Reis itemsatış gibi yerlerde satabilirsin burdada satabilirsin ama zor

Reis itemsatış gibi yerlerde satabilirsin burdada satabilirsin ama zor
hesap çoktan satıldı kanka ben buraya zaten 2. olarak koymuştum başka bir yere 1300 e koymuştuım buraya 900 yazma sebebim en huzlı şekilde satmaktı diğer koyduğum yerden 1 haftadır ses çıkmıyordu sonra satıldı

olum niye herkes konuyu baltalamış la

olum niye herkes konuyu baltalamış la
Yorum kasmak + klasik ucubeliklerini dışarı vurmak eleman burada aynı ortamdayız diye kendiyle aynı kefeye koyuyor ve öyle yorum yapıyor :D yaapcak bir şey yok fazla takılmamak lazım

Hesap ilk mailiyle teslim edilecek ( Maille birlikte hesabı aldığınızda steam hesabının ilk kurulduğu anda gelen mailden bu yana yapılan tüm satın alımları görebilirsiniz mail olarak )

ENVANTERDE 1 tane Cs2 skini , Bir kaç adette rust için skin bulunuyor

FİYAT 950 ₺ İşlem site üzerinden yapılır
cs skini nedir hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt