2 DAY VALORANT AİMBOT KEY ÇEKİLİŞİ DİSCORD ADRESİMİZDE BAŞLAMIŞTIR ! WhySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DİSCORD'A GİRİŞ YAPARAK ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ ÇEKİLİŞLERİMİZ DEVAM EDİCEKTİR
------------------------------------------------------

YOUTUBE
-------------------------------------
League of Legends -Valorant Aimbot ve TriggerBOT Formatsız Spoofer Sadece Gigabayte Anakart Destekli

WEP SİTE :
DİSCORD :

4axl1r6.jpeg

LOL Script, VALORANT Aimbot, WOOFER Spoofer | WhySharp [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃] ✅
bence çok güzel bir şey iyi adım atmışsınız

haklısın sanırım :D yazdıklarını merak edenler discorddan bana ulaşabilir kendileri ile paylaşırım aciz insan modeli
Daha sattığın ürünün açıklamasını bile yapmaktan acizsin. Forum üyemiz senden daha iyi açıklamış :D Git ilk önce ticareti yaptığın ürünün detaylı açıklamasını öğren sonra burada konu aç.
Acizlikte Master Degree seviyesindesin. Crâck hileyi satmaya devam. Eğer bunu almayı düşünenler var ise özelden yazsın bana gerçek coder' ın bilgisini vereyim. En azından gerçek hile satıcısı ile muhattap olun. Bu tarz yaşı yada reşit olmamış, salak saçma yorumlar yapan, müşteriyle nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanlarla muhattap olmayın kalitenizi düşürmeyin.

https://imgur.com/a/gmFAB2J
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bu şekilde hile satan insanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
Konuşmalara baktım da şöyle basit bir mantık var hemen açıklayayim, bahsi geçen Crâck mi gibi bahsettiğiniz PentaSharp ve Whysharp'ın ana temelleri T+'nın kaynak kodlarına dayanır, bu kaynak kodlarının core'u yani çekirdeği geliştirilerek Undetected yani algılanmamış bir hale getirilip daha sonra şampiyon logicleri üzerinde geliştirmeler yapılarak insanlara satılıyor. Yani sizin bahsettiğiniz gibi Crâck durumu yok. Crâck dediğiniz şey legal olmayan bir şeydir bir geliştiricinin ürününü kendi rızası olmadan kopyalayıp bir nevi çalıp geliştirmektir Crâck, reseller olsa zaten reseller yazarlar. Soru sormak da sorun yok ancak sizinki soru sormaktan çok sorgulamak oluyor, T+'nın açık kaynak kodları üzerinden geliştirilerek satılan farklı bir sürü platform var, PentaSharp ve WhySharp yalnızca bunlardan iki tanesi ve birbirleri ile benzemesi çok doğal çünkü ikisi de T+'nın üstünden geliştiriliyor belki kendi aralarına anlaşmaları vardır ve bunu insanlara bildirmek zorunda değiller, ikisini de kullanmadım bu arada herhangi bir bağımda yok. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum. :perfect:

Konuşmalara baktım da şöyle basit bir mantık var hemen açıklayayim, bahsi geçen Crâck mi gibi bahsettiğiniz PentaSharp ve Whysharp'ın ana temelleri T+'nın kaynak kodlarına dayanır, bu kaynak kodlarının core'u yani çekirdeği geliştirilerek Undetected yani algılanmamış bir hale getirilip daha sonra şampiyon logicleri üzerinde geliştirmeler yapılarak insanlara satılıyor. Yani sizin bahsettiğiniz gibi Crâck durumu yok. Crâck dediğiniz şey legal olmayan bir şeydir bir geliştiricinin ürününü kendi rızası olmadan kopyalayıp bir nevi çalıp geliştirmektir Crâck, reseller olsa zaten reseller yazarlar. Soru sormak da sorun yok ancak sizinki soru sormaktan çok sorgulamak oluyor, T+'nın açık kaynak kodları üzerinden geliştirilerek satılan farklı bir sürü platform var, PentaSharp ve WhySharp yalnızca bunlardan iki tanesi ve birbirleri ile benzemesi çok doğal çünkü ikisi de T+'nın üstünden geliştiriliyor belki kendi aralarına anlaşmaları vardır ve bunu insanlara bildirmek zorunda değiller, ikisini de kullanmadım bu arada herhangi bir bağımda yok. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum. :perfect:
bravo gerçekten çok teşekkür ederim gelde bunu bunlar gibi niclerine anlat :)

ÇEKİLİŞİN SONLANMASINA SON GÜNLER ÖZEL CONFİG YAPILANDIRMASINA SAHİP OLMAK İÇİN WHYSHARP DİSCORD PLATFORMUNA GİRİŞ YAPIP ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt