Whysharp
Uzman Üye
- İletişim
esse script da muito ban
No ban for 14 months
esse script da muito ban
Bu Arkadaştan Daha Önce Satın Alım yapmadım fakat Gayet güvenilir bir satıcı olduğu söyleniyor ki Discordunda Alan adamlarda hepsi token felan değildir =https://imgur.com/a/gmFAB2J
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bu şekilde hile satan insanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
bence çok güzel bir şey iyi adım atmışsınızDİSCORD'A GİRİŞ YAPARAK ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ ÇEKİLİŞLERİMİZ DEVAM EDİCEKTİR
------------------------------------------------------
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirYOUTUBE
-------------------------------------
League of Legends -Valorant Aimbot ve TriggerBOT Formatsız Spoofer Sadece Gigabayte Anakart Destekli
WEP SİTE :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DİSCORD :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LOL Script, VALORANT Aimbot, WOOFER Spoofer | WhySharp [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃]
teşekkür ederiz düşünceleriniz içinbence çok güzel bir şey iyi adım atmışsınız
rica ederim kral eywteşekkür ederiz düşünceleriniz için
Daha sattığın ürünün açıklamasını bile yapmaktan acizsin. Forum üyemiz senden daha iyi açıklamış Git ilk önce ticareti yaptığın ürünün detaylı açıklamasını öğren sonra burada konu aç.haklısın sanırım yazdıklarını merak edenler discorddan bana ulaşabilir kendileri ile paylaşırım aciz insan modeli
Konuşmalara baktım da şöyle basit bir mantık var hemen açıklayayim, bahsi geçen Crâck mi gibi bahsettiğiniz PentaSharp ve Whysharp'ın ana temelleri T+'nın kaynak kodlarına dayanır, bu kaynak kodlarının core'u yani çekirdeği geliştirilerek Undetected yani algılanmamış bir hale getirilip daha sonra şampiyon logicleri üzerinde geliştirmeler yapılarak insanlara satılıyor. Yani sizin bahsettiğiniz gibi Crâck durumu yok. Crâck dediğiniz şey legal olmayan bir şeydir bir geliştiricinin ürününü kendi rızası olmadan kopyalayıp bir nevi çalıp geliştirmektir Crâck, reseller olsa zaten reseller yazarlar. Soru sormak da sorun yok ancak sizinki soru sormaktan çok sorgulamak oluyor, T+'nın açık kaynak kodları üzerinden geliştirilerek satılan farklı bir sürü platform var, PentaSharp ve WhySharp yalnızca bunlardan iki tanesi ve birbirleri ile benzemesi çok doğal çünkü ikisi de T+'nın üstünden geliştiriliyor belki kendi aralarına anlaşmaları vardır ve bunu insanlara bildirmek zorunda değiller, ikisini de kullanmadım bu arada herhangi bir bağımda yok. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.https://imgur.com/a/gmFAB2J
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bu şekilde hile satan insanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
Sadece gülüyorumYa * evladı ne açıklıyorsun sen
bravo gerçekten çok teşekkür ederim gelde bunu bunlar gibi niclerine anlatKonuşmalara baktım da şöyle basit bir mantık var hemen açıklayayim, bahsi geçen Crâck mi gibi bahsettiğiniz PentaSharp ve Whysharp'ın ana temelleri T+'nın kaynak kodlarına dayanır, bu kaynak kodlarının core'u yani çekirdeği geliştirilerek Undetected yani algılanmamış bir hale getirilip daha sonra şampiyon logicleri üzerinde geliştirmeler yapılarak insanlara satılıyor. Yani sizin bahsettiğiniz gibi Crâck durumu yok. Crâck dediğiniz şey legal olmayan bir şeydir bir geliştiricinin ürününü kendi rızası olmadan kopyalayıp bir nevi çalıp geliştirmektir Crâck, reseller olsa zaten reseller yazarlar. Soru sormak da sorun yok ancak sizinki soru sormaktan çok sorgulamak oluyor, T+'nın açık kaynak kodları üzerinden geliştirilerek satılan farklı bir sürü platform var, PentaSharp ve WhySharp yalnızca bunlardan iki tanesi ve birbirleri ile benzemesi çok doğal çünkü ikisi de T+'nın üstünden geliştiriliyor belki kendi aralarına anlaşmaları vardır ve bunu insanlara bildirmek zorunda değiller, ikisini de kullanmadım bu arada herhangi bir bağımda yok. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.