2 DAY VALORANT AİMBOT KEY ÇEKİLİŞİ DİSCORD ADRESİMİZDE BAŞLAMIŞTIR ! WhySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whysharp

Uzman Üye
İletişim
DİSCORD'A GİRİŞ YAPARAK ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ ÇEKİLİŞLERİMİZ DEVAM EDİCEKTİR
------------------------------------------------------

YOUTUBE
-------------------------------------
League of Legends -Valorant Aimbot ve TriggerBOT Formatsız Spoofer Sadece Gigabayte Anakart Destekli

WEP SİTE :
DİSCORD :

rz43fdj.jpg

LOL Script, VALORANT Aimbot, WOOFER Spoofer | WhySharp [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃] ✅

Son düzenleme:
WhySharp adlı LoL scripti için özel komut dosyası, daha uzun ve mantıklı anlatacak olursak daha özelleştirilmiş her şampiyona ince ve stabil ayarlar yapılmış en maksimum ve verimli halde scripti kullanabilmeniz için derlenmiş bir config dosyasıdır. Normalde parayla satılan ancak şuan çekilişle beş kişiye bedava olarak verilecekmiş.

WhySharp adlı LoL scripti için özel komut dosyası, daha uzun ve mantıklı anlatacak olursak daha özelleştirilmiş her şampiyona ince ve stabil ayarlar yapılmış en maksimum ve verimli halde scripti kullanabilmeniz için derlenmiş bir config dosyasıdır. Normalde parayla satılan ancak şuan çekilişle beş kişiye bedava olarak verilecekmiş.
teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir şekilde açıklamışsınız bizim adımıza .

neden indirim için yalvardığınız alanları paylaşmıyorsun dostum şimdi yazışmaları buraya atmam doğru olurmu sizce çok yazık sen gibi kaç tane insan evladı kaldı böyle :D
indirim için yalvarmadım, Fiyat için pazarlık yaptım. Copy paste Crâck hileyi gelmiş paylaşmaya utanmıyorsun hala gelmiş burda boş laf yapıyorsun :) Savunma şekline bak bi önce. Git klavyeyi abine ver mantıklı yorumlar yapsın.

indirim için yalvarmadım, Fiyat için pazarlık yaptım. Copy paste Crâck hileyi gelmiş paylaşmaya utanmıyorsun hala gelmiş burda boş laf yapıyorsun :) Savunma şekline bak bi önce. Git klavyeyi abine ver mantıklı yorumlar yapsın.
haklısın sanırım :D yazdıklarını merak edenler discorddan bana ulaşabilir kendileri ile paylaşırım aciz insan modeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt