1x vds

Murmur

Vistra Finder 7/24 AKTİF
Master Üye
İletişim
live.rdphostings.com
Expert
tj&^Y7YGexf8KvBhcVNN

bunun gibi hesaplara erişmek için

Satış Konum

config için @Unutamam adlı arkadaşa teşekkürler

ben anlamadım amk 800 hesap var hit hepsinde aynı vds var illa birini mi ***** hostingde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Rica ederim
ben anlamadım amk 800 hesap var hit hepsinde aynı vds var illa birini mi ***** hostingde
1 servis olan hesaplar genelde cop oluyor pub vds var 2 olanlar daha iyi oluyor 1 tane kendi vdsi olabiliyor 3 tane olanlarda banko kendi vdsi oluyor ip yerine siteyi giriyorsun kullanici adi veya sifre farkli oluyor diger vdslerden

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Rica ederim

1 servis olan hesaplar genelde cop oluyor pub vds var 2 olanlar daha iyi oluyor 1 tane kendi vdsi olabiliyor 3 tane olanlarda banko kendi vdsi oluyor ip yerine siteyi giriyorsun kullanici adi veya sifre farkli oluyor diger vdslerden
amk eleman solo 1,solo 2,expert almis solo 1,2 Windows xp expertte herkes girebiliyor neyse gidimde fatura capture yapim bari amk boyle olmicak bu iş

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt