2FA = ✔
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2FA Anlamı mail doğrulanmış olduğu için site üzerinden giriş yapılmıyor minik dostum. İstemci üzerinden hesaplara giriş yapılabilir2FA = ✔

teşekkürler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
herkese minik dostum diyince havalı mı oluyonuz2FA Anlamı mail doğrulanmış olduğu için site üzerinden giriş yapılmıyor minik dostum. İstemci üzerinden hesaplara giriş yapılabilir
valorant oynamıyorum hesabı kontrol etmedim dostum checkerde yazana göre konuştum2FA Anlamı mail doğrulanmış olduğu için site üzerinden giriş yapılmıyor minik dostum. İstemci üzerinden hesaplara giriş yapılabilir![]()
O zaman bilmediğin şeyler hakkında boş yorumda bulunup mesaj kasmak için konularıma yorum yazma lütfen raporlamaktan sıkıldım siz sıkılmadınızvalorant oynamıyorum hesabı kontrol etmedim dostum checkerde yazana göre konuştum
Öyleyim zaten bunun için minik dostum dememe gerek yok.h
herkese minik dostum diyince havalı mı oluyonuz
raporlayabilirsin spam atmıyorum boş bir yorumda yapmıyor koskocaman 2FA = ✔ yazıyor ne dememi bekliyorsunkiO zaman bilmediğin şeyler hakkında boş yorumda bulunup mesaj kasmak için konularıma yorum yazma lütfen raporlamaktan sıkıldım siz sıkılmadınız
Öyleyim zaten bunun için minik dostum dememe gerek yok.