Luxer
Diamond Üye
reis checklediklerinden banada salarmisin yada varmi bildigin checkerdurumları şuanlık iyi gözükmüyor ama ümitliyim
reis checklediklerinden banada salarmisin yada varmi bildigin checkerdurumları şuanlık iyi gözükmüyor ama ümitliyim
sağol usta sen nasıl hala tatildesin1M Valorant Combolist | 2 Aylık Logs
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1gbpslık vds lazım saglam CPM verende bır proxyFxck lite checker kullanıyorum ama çok çok yavaş 7 saate 500 acc anca okuyor hepsimi böyle yoksa bu ücretsiz checker diyemi böyle hızlı checker bilen varmı
vds yada proxykullanmıyorum kendiinternetim ve bilgisayarımla giriyorum sorun olurmu1gbpslık vds lazım saglam CPM verende bır proxy
yavas check atarsın o zamanvds yada proxykullanmıyorum kendiinternetim ve bilgisayarımla giriyorum sorun olurmu
hocam başka var mı böyle rica etsem özelden yada dc den atarmısınyavas check atarsın o zaman
Tabi böyle 1-2 milyonluk farklı bir logu sana özel olarak atsınhocam başka var mı böyle rica etsem özelden yada dc den atarmısın
niye ki ücretli mi diye sordum eğer bedava ise verir sanane hocamTabi böyle 1-2 milyonluk farklı bir logu sana özel olarak atsın