yaptım eksik olduğunu düşünmüyorumhttps://cheatglobal.com/konu/ban-kaldirma-valorant.19544/ bu yöntem hala fix yemedi bakarak yapabilirsiniz
bunu eksiksiz yaptıysanız başka çalışan yöntem globalde bile yok diye biliyorum üzgünüm woofer bile insan gibi çalışmıyoryaptım eksik olduğunu düşünmüyorum
z97 pc mateAnakartın eski tip msi değilse amıdewin yapamazsın ya afuwin yapicaksın yada gupro yapıcaksın 2 sini yapip kaldıramıyorsan yapicak bişi yok belki paralı spooferlara bakabilirsin. cünkü son büyük güncellemeden sonra cogu kişide amıdewin afuwin gupro falan calısmamaya başladı lakin eski anakartı olanlarda pek sıkıntı olmuyor halen deliksiz calısıyor.
bende de z97 var alayı fixli dostum anakart değişiceksin tek çözüm z97nin 2.elide iyi para ediyor 1k-1500 arası asus h81 gamer alırsın z97 yerine bol şans ben anakartı aldım 2gün sonra geliyorz97 pc mate
pc zaten 3kbende de z97 var alayı fixli dostum anakart değişiceksin tek çözüm z97nin 2.elide iyi para ediyor 1k-1500 arası asus h81 gamer alırsın z97 yerine bol şans ben anakartı aldım 2gün sonra geliyor![]()
baktım da çok düşük anakartbende de z97 var alayı fixli dostum anakart değişiceksin tek çözüm z97nin 2.elide iyi para ediyor 1k-1500 arası asus h81 gamer alırsın z97 yerine bol şans ben anakartı aldım 2gün sonra geliyor![]()