192 K - Valorant Random Hesap Hazır - AÇIKLAMA İÇERDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normalde satın alıcaktım site üzerinden itemsatıştan yapıcaktık ilk başta onaylayıp sonra teslimatı yapıcağını söyledi kimseye güvenim olmadığı için siparişi iptal ettim ve buna rağmen bana hediye olarak 100 tane hesap attı bence gayet güvenilir
Beni Başkalarıyla Karıştırmaman Adına Sana Sundum 100 Adet Hesabı..
100 TL İçin Arkamızdan Sövdürecek Kadar Düşmedik :D

Reis checker veriyormusun veya satıyormusun

kardeşim hesapta ne oldğunu bilmiyorsun banlı olup olmadıklarını bilmiyorsun satıyorum diyorsun bide iade yok diyorsun bırak bu işleri ya 192k hesabın en az 190k sı banlıdır yada 1 lv boşmboş düz hesaptır.

harleyquin:
Kalkıpta Burada Buna Para Verilirmi, Yok Veren Salaktır, Çok Bilmişlik Taslamayın Ve Bu Tarz BOŞ Yorum Yapmayın..
Yapabiliyorsanız O Zaman Gidin Siz Yapın Kendi Random Hesabınızı Çıkarın.. kendi hesabını kendileri checkleyenler::businessman:

çok bilmişlikle alakası yok ki hesaptan ne çıkacağını yada banlı olup olmyacağını kendin bile bilmiyorsun bilmediğin şeyi satmaya çalışıyorsun üstüne millete ahkam kesiyorsun nerenin malısın söyler misin.
muhtemelen bir başka forumda dosyayı bulmuşsun checklemiyde bilmiyorsun gelip burda enayi avlıyorsun
Sende haklısın be kanka. Kedi ulaşamadığı ciğeri mındar edermiş.. :200iq:

gz3g7zv.PNG

skin li mi yoksa direk kurup köşeye atılmıs hesap tarzı mı veya hiç yoktan dereceliye girilmeye kadar kasılmıs mı

Arkadaşlar lütfen satış konusu baltalamayın. Bizim haricimizde kimse kimin ne sattığına karışamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt