Lng
Uzman Üye
- İletişim
20 Dakikada o kadar retry atamaz. İnsanları kandırma
VDS Boştaydı umarım açıklayıcı olmuştur.
20 Dakikada o kadar retry atamaz. İnsanları kandırma
Bu hesaplara başkalarının girmeyeceği ne malüm hocam
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.05.2023 20.00 Tarihinde Check'lenmiştir.
1x EU Account
2200x EU Account
214x Gold Account
83x Plat Account
12x Diamond Account
1x Ascendant Account
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtemsatış Gamesatış Tarzı Platformlarda Teker Teker Satarsanız Fiyatın Misli Mislini Kazanırsınız.
LOG FİYATI BÜTÜN SUNUCULAR DAHİL
280TL
Ödeme yöntemleri
PAPARA İNİNAL İBAN CRYPTO
İLETİŞİM
Layota#0707
!Lng#1946
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Tabiiki Herzaman Risk Vardır, Ancak 3000 Adet EU Hesap Stoğu Sizi Uzun Süre İdare Eder Sonuçta Crâcked Account Bizim Müdahalemiz Bulunmuyor.Bu hesaplara başkalarının girmeyeceği ne malüm hocam
Hocam Tabiiki Herzaman Risk Vardır, Ancak 3000 Adet EU Hesap Stoğu Sizi Uzun Süre İdare Eder Sonuçta Crâcked Account Bizim Müdahalemiz Bulunmuyor.
Anladım Kanıtlanması Zor Bir Durum Olduğundan, Bu Müşteri İle Satıcı Arasındaki Güvene Dayalı Biz ForceWare Olarak Bu Zamana Kadar +500'den Fazla Satışımız Var Ve Kimseyi Mağdur Etmedik Ve Etmeyeceğiz Aynı Zamanda Loglardan Bizde Fazla Olduğundan İçiniz Rahat Olsun Kimsenin 280TL'sinde Değiliz.Başka birine satıp satmadığınızı kastetmiş olabilir mi arkadaş
İşte priv log değil emin ol senden başkasında’da varHocam Tabiiki Herzaman Risk Vardır, Ancak 3000 Adet EU Hesap Stoğu Sizi Uzun Süre İdare Eder Sonuçta Crâcked Account Bizim Müdahalemiz Bulunmuyor.
O işi unutun hocam sony aşırı güvenlik önlemleri aldı bide psn checkerin yapımcılarındsn biri öldü uyuşturucudanpsn hesapları için checker varmı krall
ah be valla gamesatıştan az kırmadım parasını tr de en fazla satış yapan bendim psnden büyük sitelere bile ben tedareık ediyprdıımO işi unutun hocam sony aşırı güvenlik önlemleri aldı bide psn checkerin yapımcılarındsn biri öldü uyuşturucudan