⭐| 15.000 Valorant Account Log Sell |⭐

20 Dakikada o kadar retry atamaz. İnsanları kandırma
2.png
1.png

VDS Boştaydı umarım açıklayıcı olmuştur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
image-28.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.05.2023 20.00 Tarihinde Check'lenmiştir.
1x EU Account
2200x EU Account
214x Gold Account
83x Plat Account
12x Diamond Account
1x Ascendant Account

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İtemsatış Gamesatış Tarzı Platformlarda Teker Teker Satarsanız Fiyatın Misli Mislini Kazanırsınız.

LOG FİYATI BÜTÜN SUNUCULAR DAHİL

280TL

Ödeme yöntemleri

PAPARA İNİNAL İBAN CRYPTO

İLETİŞİM
Layota#0707
!Lng#1946

Bu hesaplara başkalarının girmeyeceği ne malüm hocam

Hocam Tabiiki Herzaman Risk Vardır, Ancak 3000 Adet EU Hesap Stoğu Sizi Uzun Süre İdare Eder Sonuçta Crâcked Account Bizim Müdahalemiz Bulunmuyor.

Başka birine satıp satmadığınızı kastetmiş olabilir mi arkadaş

Başka birine satıp satmadığınızı kastetmiş olabilir mi arkadaş
Anladım Kanıtlanması Zor Bir Durum Olduğundan, Bu Müşteri İle Satıcı Arasındaki Güvene Dayalı Biz ForceWare Olarak Bu Zamana Kadar +500'den Fazla Satışımız Var Ve Kimseyi Mağdur Etmedik Ve Etmeyeceğiz Aynı Zamanda Loglardan Bizde Fazla Olduğundan İçiniz Rahat Olsun Kimsenin 280TL'sinde Değiliz. :winkwink:

O işi unutun hocam sony aşırı güvenlik önlemleri aldı bide psn checkerin yapımcılarındsn biri öldü uyuşturucudan
ah be valla gamesatıştan az kırmadım parasını tr de en fazla satış yapan bendim psnden büyük sitelere bile ben tedareık ediyprdıım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt