⭐| 15.000 Valorant Account Log Sell |⭐

NEUN

Uzman Üye

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
image.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.05.2023 20.00 Tarihinde Check'lenmiştir.
1x EU Account
2200x EU Account
214x Gold Account
83x Plat Account
12x Diamond Account
1x Ascendant Account

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İtemsatış Gamesatış Tarzı Platformlarda Teker Teker Satarsanız Fiyatın Misli Mislini Kazanırsınız.

LOG FİYATI BÜTÜN SUNUCULAR DAHİL

280TL

Ödeme yöntemleri

PAPARA İNİNAL İBAN CRYPTO

İLETİŞİM
Layota#0707
!Lng#1946

Son düzenleme:
checker nereden aldın veya tl olarak nereden satın alabiliriz?

bro ufak bi soru daha fazla kar elde edicekken neden bu sekilde satıyosun (konuda teker teker satarsanız daha fazla kazanırsınız yazmıssın sen neden öyle yapmıyorsun peki)

bro ufak bi soru daha fazla kar elde edicekken neden bu sekilde satıyosun (konuda teker teker satarsanız daha fazla kazanırsınız yazmıssın sen neden öyle yapmıyorsun peki)
hocam aktif olarak zaten TR Ve GLOBAL olarak çoğu hesap satış pazaryerinde ilanlarım var ve oralarda aktif olarak satış yapıyorum. Bu şekilde elime Log geçtikçede toplu olarak discord veya forumlardan satışını yapıyorum
yani kısacası aktif olarak satışta yapıyorum elimde çürütmemek için toplu olarakta satıyorum :iloveyoubaby:

Bu bazı sitelerde satılan random hesaplar gibi öyleyse alabilirim

reis iyi satışlar tek sorum kaç saat sürdü checklemesi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt