-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler ilk basta merhabalar buna bune kanka felan diyecek olur iseniz ben ai kullanıp pasteleyecek birileri için böyle minik tüyo vermek istedim
aylardır askeri sır gibi tutulan bazı seylre
hearthbreath larde field 5 de bulunan buildmodules kısmı su sekildedir : "modules":["vgc_core","vgc_engine"]} bunu gateway serverine yollayın
tasks hakkında bir bilgi vermiyorum zaten basit bise bu konuda biraz bos
/vanguard/v1/tasks/acknowledgement buda tasks endpointi
bu konu tek basına ise yaramaz sadece paylasmak istedim
:(
su sekil beyler iste
"status":"VERIFIED","modules":["vgc_core","vgc_engine"]}
cnd ye yollayın
arkadaslar full baktım ne blm belki yanlıs belki iyi felan

İLGİYE BAGLI CANO
what the fuck is this ????????????

beyler ilk basta merhabalar buna bune kanka felan diyecek olur iseniz ben ai kullanıp pasteleyecek birileri için böyle minik tüyo vermek istedim
aylardır askeri sır gibi tutulan bazı seylre
hearthbreath larde field 5 de bulunan buildmodules kısmı su sekildedir : "modules":["vgc_core","vgc_engine"]} bunu gateway serverine yollayın
tasks hakkında bir bilgi vermiyorum zaten basit bise bu konuda biraz bos
/vanguard/v1/tasks/acknowledgement buda tasks endpointi
bu konu tek basına ise yaramaz sadece paylasmak istedim
:(
su sekil beyler iste
"status":"VERIFIED","modules":["vgc_core","vgc_engine"]}
cnd ye yollayın
arkadaslar full baktım ne blm belki yanlıs belki iyi felan

İLGİYE BAGLI CANO
Kanka tüm her şey yanlış bir sik bildiğin yok bjrde demişsin hesabım lock yemiyo lock yememesinin sebebi VG surumu + field 1 + field 15 yani task and modules ile uzaktan yakından alakası yok bununla kendini avutuyorsan git kendini falan öldür kanka

Kanka tüm her şey yanlış bir sik bildiğin yok bjrde demişsin hesabım lock yemiyo lock yememesinin sebebi VG surumu + field 1 + field 15 yani task and modules ile uzaktan yakından alakası yok bununla kendini avutuyorsan git kendini falan öldür kanka
la zaten yanlıs olabilir dedim ben öyle 100%100 dogru ben

konu yanlısmıs bende yeni ogrendim kapayabilirsiniz isterseniz ne blm öyle atasım geldi

la zaten yanlıs olabilir dedim ben öyle 100%100 dogru ben

konu yanlısmıs bende yeni ogrendim kapayabilirsiniz isterseniz ne blm öyle atasım geldi
sorun yok gene paylaşımın için teşekkürler. birdakine emin olabilirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt