aga source paylaşırmısınSON GÜNCELLEME 05.08.2026 22:10Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GUİ SS:
![]()
İN GAME SS:
![]()
![]()
MENÜ TUŞU:İNSERT
ANTİ-AİM TUŞ:T
THİRD PERSON:H
Config dosya yolu :%AppData%\Microsoft\Windows\Templates
EĞER DLL İNJECTLENMİYORSA VALORANTIN AÇIK OLDUĞUNDAN EMİN OLUN İŞE YARAMAZSA C:\ DİSKİNE ATIP DENEYİN
BAZI ÖZELLİKLER CRASH ATABİLİR VEYA ÇALIŞMAYABİLİR!
EMULATOR & BYPASSINIZ YOKSA KULLANMANIZ ÖNERİLMEZ!
link work senle alakalı durum vpn vs varsa kapat dene finisher vs. için uğraşmadım hiç belki bidahaki güncellemedereis link yine gg tekrar paylaşırsan birde şu finisher ıda fixlesene
bende söylüomda vermiyoraga source paylaşırmısın
zor değil çünkü offsets uplamak egomdan vs. değil zaten günde 5-6 kişi en az yazıyor src için herkese versem tekrar hata aldım hooklanmadı vs diyecekler onlara yardımcı olana kadar kendime vakit ayıramam inan kimseyide kırmak istemiyorumbende söylüomda vermiyor
yok ben pastelerim sadece düzgün base lazımzor değil çünkü offsets uplamak egomdan vs. değil zaten günde 5-6 kişi en az yazıyor src için herkese versem tekrar hata aldım hooklanmadı vs diyecekler onlara yardımcı olana kadar kendime vakit ayıramam inan kimseyide kırmak istemiyorum
nası zor degl nasıl yapcazzor değil çünkü offsets uplamak egomdan vs. değil zaten günde 5-6 kişi en az yazıyor src için herkese versem tekrar hata aldım hooklanmadı vs diyecekler onlara yardımcı olana kadar kendime vakit ayıramam inan kimseyide kırmak istemiyorum
teşekkürler iyi oyunlar.e.s work