DragonWolf
Uzman Üye
- İletişim
SON 19 ADET STOK KALDI !
hesaba da 20 verdin etti 30.. 50 liralık şeyi 30'a yedin ki zaten aradaki fark da internet komisyonu gidip yerinde yesen aynı fiyata geliyor bi hesap 20 lira olmaz gözünüzü seveyim bir kaç ay önce 7-8 tlydi bunlar o kadar biriktiler ki fiyatlar arşa çıktı artıkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBir haftadır doya doya yiyorum.
DragonWolf Adamdır.
Discord Adresim:Arien#3538
Fiyat konusunda haklısınız şu anda birçok satıcı satış yapmayı bıraktı çünki SMS onayı siteleri patladı ve artık numara onaylamak neredeyse imkansız ben satış yapmamayı bırakmamak için farklı bir satıcıya geçtim oda pağlıya satıyor fiyat farkından dolayı yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.hesaba da 20 verdin etti 30.. 50 liralık şeyi 30'a yedin ki zaten aradaki fark da internet komisyonu gidip yerinde yesen aynı fiyata geliyor bi hesap 20 lira olmaz gözünüzü seveyim bir kaç ay önce 7-8 tlydi bunlar o kadar biriktiler ki fiyatlar arşa çıktı artık
Yukarıda açıkladım okuya bilirsinizDaha geçen 12'tlye alıyordum hesabı yeniden alıcaktım bir baktım 20 tl olmuş bu kadar artmasındaki sebep nedir?
Hiç yoktan iyidir 20 tl kaarınız oluyor12 TL'den bir anda 20 TL'ye çıkması çok saçma. Artık bir anlamı kalmadı.
Emek var sonuçta kankam inşallah fiyatlar düşer yakında. Hayırlı satışlar bugün de 2 öğünümü kurtardınFiyat konusunda haklısınız şu anda birçok satıcı satış yapmayı bıraktı çünkü SMS onayı siteleri patladı ve artık numara onaylamak neredeyse imkansız ben satış yapmamayı bırakmamak için farklı bir satıcıya geçtim oda pağlıya satıyor fiyat farkından dolayı yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.
Yukarıda açıkladım okuya bilirsiniz
Hiç yoktan iyidir 20 tl kaarınız oluyor
Gün içinde almayı planlıyorum illegal bir durum varmı?- SATIN ALDIĞINIZDA KULLANIM METODU İLE TESLİM EDİLECEK -
ÖDEME YÖNTEMLERİ PAPARA & İNİNAL & BANKA HAVALE & SHOPİER
FİYAT 20 TL
SKT: 20 Temmuz
ANDROİD ÜZERİNDEN ŞİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ
SATIN ALMAK İÇİN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İLETİŞİM
Discord : DragonWolf#3617
Telegram : qess124