120/50 KUPONLU YEMEKSEPETİ MARKET HESAPLARI 6 TL

Bir haftadır doya doya yiyorum.
DragonWolf Adamdır.
Discord Adresim:Arien#3538
hesaba da 20 verdin etti 30.. 50 liralık şeyi 30'a yedin ki zaten aradaki fark da internet komisyonu :D gidip yerinde yesen aynı fiyata geliyor bi hesap 20 lira olmaz gözünüzü seveyim bir kaç ay önce 7-8 tlydi bunlar o kadar biriktiler ki fiyatlar arşa çıktı artık

Daha geçen 12'tlye alıyordum hesabı yeniden alıcaktım bir baktım 20 tl olmuş bu kadar artmasındaki sebep nedir?

12 TL'den bir anda 20 TL'ye çıkması çok saçma. Artık bir anlamı kalmadı.

hesaba da 20 verdin etti 30.. 50 liralık şeyi 30'a yedin ki zaten aradaki fark da internet komisyonu :D gidip yerinde yesen aynı fiyata geliyor bi hesap 20 lira olmaz gözünüzü seveyim bir kaç ay önce 7-8 tlydi bunlar o kadar biriktiler ki fiyatlar arşa çıktı artık
Fiyat konusunda haklısınız şu anda birçok satıcı satış yapmayı bıraktı çünki SMS onayı siteleri patladı ve artık numara onaylamak neredeyse imkansız ben satış yapmamayı bırakmamak için farklı bir satıcıya geçtim oda pağlıya satıyor fiyat farkından dolayı yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.
Daha geçen 12'tlye alıyordum hesabı yeniden alıcaktım bir baktım 20 tl olmuş bu kadar artmasındaki sebep nedir?
Yukarıda açıkladım okuya bilirsiniz
12 TL'den bir anda 20 TL'ye çıkması çok saçma. Artık bir anlamı kalmadı.
Hiç yoktan iyidir 20 tl kaarınız oluyor

Son düzenleme:
Fiyat konusunda haklısınız şu anda birçok satıcı satış yapmayı bıraktı çünkü SMS onayı siteleri patladı ve artık numara onaylamak neredeyse imkansız ben satış yapmamayı bırakmamak için farklı bir satıcıya geçtim oda pağlıya satıyor fiyat farkından dolayı yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.

Yukarıda açıkladım okuya bilirsiniz

Hiç yoktan iyidir 20 tl kaarınız oluyor
Emek var sonuçta kankam inşallah fiyatlar düşer yakında. Hayırlı satışlar bugün de 2 öğünümü kurtardın :)

Hocam DM attım dc den yazdım telegramdan yazdım sitede destek talebi açtım hiçbir yerden cevap vermiyorsun. Bakiye yüklüyorum otomatik sistem olmasına rağmen bakiyeyi kendisi eklemiyor hep sorun çıkıyor. Lütfen bakiyemi onaylar mısınız yoksa iade edin. @DragonWolf

- SATIN ALDIĞINIZDA KULLANIM METODU İLE TESLİM EDİLECEK -

ÖDEME YÖNTEMLERİ PAPARA & İNİNAL & BANKA HAVALE & SHOPİER
FİYAT 20 TL

SKT: 20 Temmuz

ANDROİD ÜZERİNDEN ŞİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

SATIN ALMAK İÇİN

İLETİŞİM
Discord : DragonWolf#3617
Telegram : qess124

Gün içinde almayı planlıyorum illegal bir durum varmı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt