Evet ancak forum vip satışı değil aslında tool satış konusu.farklı bir forumun vip satış konusumu bu
satış için siteye cg footer eklemen lazım sanırımEvet ancak forum vip satışı değil aslında tool satış konusu.
Kurallarda bulamadım varsa atabilirmisin çünkü ben hile satmadığım için genel satış kurallarına göre yaptım.satış için siteye cg footer eklemen lazım sanırım

doğruKurallarda bulamadım varsa atabilirmisin çünkü ben hile satmadığım için genel satış kurallarına göre yaptım.
1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir.
2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır.
3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir.
4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır.
5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir.
6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.
7...
- Meister
- Cevaplar: 0
- Forum: Genel Satış Alanı
Konu güncellenmiş ve onaylanmıştır.![]()
Merhaba bu Decodehub VIP üyelik satış satış konusudur bu nedenle sadece VIP Fiyatı sürekli güncellenmektedir, VIP üye alımında tüm içeriklere erişimi olacaktır.
İçerik listeside sürekli güncellenmektedir.
Decodehub VIP Member nedir?
• Decodehub VIP member, VIP bölümde paylaşılan içeriklere erişebilen kişilerdir.
Decodehub'da VIP bölüm nedir, neler paylaşılır?
• Decodehub'da VIP bölümünde paylaşılan içerikler Reverser, Hile geliştiricileri, Tasarımcılar, Geliştiriciler vb. kişilerin yaptıkları, geliştirdikleri, crackledikleri vb. kaliteli içerikleri paylaştıkları yerdir.
• Hile, Bypass, Reverse engine toolları, Ücretli yazılımlar vb. içerikler paylaşılır.
Decodehub VIP üye satın aldıktan sonra aboneliğim bitene kadar eklenen yeni içeriklere, güncellenen içeriklere erişimim olacak mı?
• 6 Aylık VIP üye satın aldıktan sonra 6 Ay içerisinde tüm içeriklere, yeni eklenen, güncellenen tüm içeriklere tam erişiminiz olacak.
• İçerikler hakkında sorularınız, destek, istek gibi şeyleriniz hakkında bizimle iletişime geçebileceksiniz.
— Decodehub VIP —
AKTIF İÇERİK SAYISI - 21
• Undetected Improved ProcessHacker with custom Kernel Driver & tools
![]()
• Undetected Modded dnSpy (Bypass all User-Mode Anti Debugger systems.)
![]()
• NET Reactor 4.x-7.x Devirtualizer
![]()
• Undetected Modded VMware (Bypass all anti-cheat systems, except Vanguard)
![]()
• Pubg Mobile Cerberus VİP Bypass Hack Crâcked [GAMELOOP]
![]()
• Exitlag VPN Unlimited Access
![]()
• Enigma Hwid Bypasser x64 (3.xx, 4.xx, 6.xx, 7.xx)
![]()
• Enigma Protector 7.80 Demo Nag Remover x64 - Remove Enigma 7.80 Demo screen
![]()
• Bruteratel - A Customized Command and Control Center for Red Team and Adversary Simulation
![]()
• Cellebrite Physical Analyzer v8.1.0.12 Crâcked
![]()
• Magnet Axiom
![]()
• Cellebrite ufed4pc
![]()
• Cellebrite Physical Anaylyser 7.70
![]()
• [MODDED] Undetected HTTP Debugger 9.12
![]()
• [MODDED] Undetected Modded Cheat Engine 7.4
![]()
• [MODDED] Undetected x64dbg & x32dbg
![]()
• [RESOURCES] Reverse-Engineering ENG & RUS Books, Kits etc...
![]()
• [MODDED] UNDETECTED Process Hacker
![]()
─ Decodehub VIP Uye Fiyat Tablosu ─
• 6 Months — €30
![]()
─ Decodehub ODEME YONTEMLERI ─
• ₺ PAPARA
• ₿ CRYPTO
─ Decodehub ILETISIM ─
DISCORD •Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
WEBSITE •Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ONAY -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kuralları tekrar gözden geçirin ek olarak footer adımına dikkat edin konuyu açacağız zaman discord üzerinden ulaşabilirsiniz bana 7x5gKurallara uymadığınız taktirde konunuz kapatılacaktır. 1 Gün süre verilmiştir.