W1TCH ⚫ Çevrimdışı Efsane Üye Katılım 28 Eyl 2024 Mesajlar 2,805 Beğeniler 1,438 İletişim 12 Mar 2026 #11 PetrasLooker' Alıntı: telegramda ttm logs var Genişletmek için tıkla ... Discord için yapıcam bende src bakıyorum
PetrasLooker' Alıntı: telegramda ttm logs var Genişletmek için tıkla ... Discord için yapıcam bende src bakıyorum
PetrasLooker Silver Üye Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 59 Beğeniler 13 12 Mar 2026 #12 witchav' Alıntı: Discord için yapıcam bende src bakıyorum Genişletmek için tıkla ... direkt kendin api şekline getirebilirsin bence o adamların botunu uğraşsan yaparsın yani telegram hesabı çözmen lazım bot gibi kullanacagın
witchav' Alıntı: Discord için yapıcam bende src bakıyorum Genişletmek için tıkla ... direkt kendin api şekline getirebilirsin bence o adamların botunu uğraşsan yaparsın yani telegram hesabı çözmen lazım bot gibi kullanacagın
W1TCH ⚫ Çevrimdışı Efsane Üye Katılım 28 Eyl 2024 Mesajlar 2,805 Beğeniler 1,438 İletişim 12 Mar 2026 #13 PetrasLooker' Alıntı: direkt kendin api şekline getirebilirsin bence o adamların botunu uğraşsan yaparsın yani telegram hesabı çözmen lazım bot gibi kullanacagın Genişletmek için tıkla ... Bakim Bi
PetrasLooker' Alıntı: direkt kendin api şekline getirebilirsin bence o adamların botunu uğraşsan yaparsın yani telegram hesabı çözmen lazım bot gibi kullanacagın Genişletmek için tıkla ... Bakim Bi