omerkaya001q
Silver Üye
Key ile ilgili tayvanca bir yazı geldi kapandı cmd sorun nedir? Sorun yok herhalde league of legends bekleniyor diyor
hocam bütün ayarlar doğru directx falan yüklü fakat waiting league of legends.exe diyor oyunda olmama rağmen bir çözümü varmı şuanlık beklememmi gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim teşekkür ederim şimdiden.league of legends script, lol script, leaguesharp, league of legends undetected script, lol undetected script, lol script indir, lol bedava script, lol free script, league of legends script
DURUM : 08.03.2021 UNDETECTED
Access (Erişim) : Silver Üye
Silver Üye Nasıl Olunur [TIKLA]
CG UI Sayfasına gitmek için tıklayın
CG Loader indirmek için buraya tıkla
Hotkeys & FeaturesBind Keys
C: Harass
V: Lane Clear
X: Last Hit
Space: Combo
F1 - SHIFT: Open Show Menu
Features
Target Selector
Orbwalker
Evade#
Skin Changer
Awaneress
Auto Smite
Streamer Mode
Kalista Exploit
Bunları Yapmazsan Script Çalışmaz!Install Visual C++ Redistributable Package (Google'dan bulun)
Install DirectX End-User RuntimeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oyun ayarlarından ekran çözünürlüğü modunu penceresiz olarak ayarlayın.
Yalnızca Hedef Şampiyonlar > "i" olarak ayarlayın.
Oyunun ayarlar kısmında burası aynen bu şekilde olmalıdır.
Script Hakkında Açıklama
Leaguesharp eski yapımcılarının çıkarmış olduğu yeni script external bir şekilde çalışarak ban riskini ortadan kaldırıyor.
Script şuanda çıktığı günden beri asla banlanma yada yasaklanma sorunuyla karşılaşmadı. Şuanda script undetected ve
güvenli durumdadır. Eğer bu durumda bir değişiklik olursa size haber vereceğiz ve bilgilendireceğiz.
Ayrıca script şuanda her şampiyonu desteklemeyebiliyor. O yüzden oynadığınız şampiyonlara dikkat edin.
Ayarlarınızı yaptığınızda ve herşeyi düzgün bir şekilde ayarladığınızda leaguesharp external script ile sizi kimse durduramaz.
Videolu Anlatım
(Hazırlanıyor, lütfen bekleyin)
ries çözümünü buldun muKey ile ilgili tayvanca bir yazı geldi kapandı cmd sorun nedir? Sorun yok herhalde league of legends bekleniyor diyor
Reis şuanda uğraşmadım pek directx ile redist packageleri kurun res atın belki düzelir.ries çözümünü buldun mu
External olunca böyle problemler çıkıyor sadece evade kullanın bence gerisini elle oynayın.Usta skilleri çok kaçırıyor ayarı var mı kurcaladım fakat bulamadım kite atarken ez oynuyorum arkamda mouse skilli adama atacağına bazen mousenin olduğu yere atıyor