Alperen188
Silver Üye
Dosyatc den verdiğin dosya çok yavaş indiriyor ya da bende sıkıntı var @nightmarex
bunun aynısını yaptım gene aynı hatayı veriyorGameloopu tamamen silip baştan yükle, yükledikten sonra attığım APK dosyasına iki kere tıkla zaten o 8 ball pool'u kuracaktır. yani sen Gameloop'tan değil benim attığım APK dosyasından oyunu kurman gerekiyor. Kurduktan sonra zaten hileyi çalıştırman yeterli.
5.7 sürümünü nerden indirebilirimalalhını seversen .exe doyasını ANDROIDDE nasıl çalıştıracaksın bir anlat hele yalvarıyoum çok merak ettim sırf yorum yapmış olmak için yapıyorsunuz ya
@nightmarex kanka senden de postu güncellemeni rica ediyorum herhangi bir şey silmelerine gerek yok oyunun 5.7 APK sürümü indirmeleri yeterli 1-2-3 fark etmiyor hepsinde sorunsuz çalışıyor ve diğer Emulatorlerde çalışmıyor sadece Gameloop desteği var zaten postun orjinal sahibinin discordunda gerekli bilgiler vardı ben bu bilgiyi paylaşma gereği duymadım ama madem sen paylaşmışsın o zaman düzgün paylaşalım :
Bir şey silinmesine gerek yok Emulatorü de kaldırmasınlar sadece emulatorden oyunu kaldırmaları ve yerel APK yükleyici ile oyunun 5.7 sürümlerinden birini yüklemeleri yeterli olacaktır bu düzeltmeyi eklersen daha basit olur üyeler adına
bir dip not daha : kanka şu boş yorum atanları raporla bea birini raporluyorum ötekine süre cezası geliyor adam konuya posta içeriğe bile bakmadan yorum yapmış olmak için yorum yapmış bunlara iyilik yaramadığı için ben paylaşmamıştım :/
Arkadaşın verdiği linkten indir direkt5.7 sürümünü nerden indirebilirim
calısmıyor ne denediysemde hata veriyor
hadi canım allah allah vay canınaaaaArkadaşın verdiği linkten indir direkt
çalışıyor sende sıkıntı var benim gayette tıkır tıkırhadi canım allah allah vay canınaaaa
calısmıyor diyorum agaa calısmıyor
calıstırdysan ss atta göreyim aga öyle calsıtı demek kolayçalışıyor sende sıkıntı var benim gayette tıkır tıkır
Buraya fotoğraf atamıyorum discordtan arkadaşlık atacağım adı alperen ekle ss atayımcalıstırdysan ss atta göreyim aga öyle calsıtı demek kolay