11.06.2022 | 8 Ball Pool Hack | Otomatik Oynama, Otomatik Aim Otomatik Nişan ,Oynatma, Tahmin Hack

nightmarex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
5uv1qbp.png

Görsel konuyu açarken çekilmiştir, görseldeki para 3 saatte hile ile yaptığım paradır.

Durum : 11.06.2022 Undetected

KukLa hocamın paylaştığı konudaki hile fix yediği için bu konuyu açıyorum.
Yapacağımız işlem çok basit, alt taraftaki adımları takip ederek hileyi tekrardan çalıştırabilirsiniz.

:turkish: Hilenin Özellikleri
Otomatik Oynatma
Otomatik Nişan Alma
Tahmin Hack
Hileyi açtıktan sonra siz arkanıza yaslanın kendisi win alacaktır.

Hiledeki Fix Nasıl Kaldırılır ve kullanılır
1.
Gameloop'u tamamen kaldırıp yeniden yükleyin
2. Size vermiş olduğum APK dosyasını çalıştırın [ Vermiş olduğumuz APK dosyasından kurulum yapın aksi halde çalışmaz]
3. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna vermiş olduğumuz APK dosyasından giriş yaptığınıza emin olun.
4. Hileyi yönetici olarak başlatın iyi oyunlar.

:english:Features of the Cheat
Guess Hack
Auto Aim
Auto Play

:english:How to Use Cheat
1.
Gameloop'u tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin
2. 2. Run the APK file I have given you [ Install from the APK file we have provided, otherwise it will not work ]
3. After the installation is complete, make sure you log in from the APK file we have given to the game.
4. Start the cheat as administrator good games.

%100 verim almak için oyunu lütfen Gameloop üzerinden oynayın, diğer emu uygulamalarında hile çalışmayabilir.

Hileyi İndir

APK :
HACK :

çok iyi valla bugün 0 dan açtım şuan 55 level 300m çipim var :d

Error: game module base found where:GetGameModuleBaseReason: No Error Hatası alıyorum kardeşim nasıl düzeltirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gameloopu tamamen silip baştan yükle, yükledikten sonra attığım APK dosyasına iki kere tıkla zaten o 8 ball pool'u kuracaktır. yani sen Gameloop'tan değil benim attığım APK dosyasından oyunu kurman gerekiyor. Kurduktan sonra zaten hileyi çalıştırman yeterli.

Gameloopu tamamen silip baştan yükle, yükledikten sonra attığım APK dosyasına iki kere tıkla zaten o 8 ball pool'u kuracaktır. yani sen Gameloop'tan değil benim attığım APK dosyasından oyunu kurman gerekiyor. Kurduktan sonra zaten hileyi çalıştırman yeterli.
dcden yardımcı olur musunuz dediğiniz gibi yapıyorum anbcak sonuç yine aynuı

androidde çalışıyor mu yoksa illaha ki emülatör mü

androidde çalışıyor mu yoksa illaha ki emülatör mü
alalhını seversen .exe doyasını ANDROIDDE nasıl çalıştıracaksın bir anlat hele yalvarıyoum çok merak ettim sırf yorum yapmış olmak için yapıyorsunuz ya
@nightmarex kanka senden de postu güncellemeni rica ediyorum herhangi bir şey silmelerine gerek yok oyunun 5.7 APK sürümü indirmeleri yeterli 1-2-3 fark etmiyor hepsinde sorunsuz çalışıyor ve diğer Emulatorlerde çalışmıyor sadece Gameloop desteği var zaten postun orjinal sahibinin discordunda gerekli bilgiler vardı ben bu bilgiyi paylaşma gereği duymadım ama madem sen paylaşmışsın o zaman düzgün paylaşalım :

Bir şey silinmesine gerek yok Emulatorü de kaldırmasınlar sadece emulatorden oyunu kaldırmaları ve yerel APK yükleyici ile oyunun 5.7 sürümlerinden birini yüklemeleri yeterli olacaktır bu düzeltmeyi eklersen daha basit olur üyeler adına

bir dip not daha : kanka şu boş yorum atanları raporla bea birini raporluyorum ötekine süre cezası geliyor adam konuya posta içeriğe bile bakmadan yorum yapmış olmak için yorum yapmış bunlara iyilik yaramadığı için ben paylaşmamıştım :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt