elemanın banı acılcakhocam eleman banlanmış nereye katılıyorsun
elemanın banı acılcakhocam eleman banlanmış nereye katılıyorsun
elemanın banı acılcak
Katıldım.Bugüne kadar cheatglobal forumu üzerinde 1 satıcının bile yapmadığı ve yapamıcağı o çekilişi yapıyorum.
10 X Spoofer + Lifetime çekiliş!
Sebebi ; insanlar beni d0landırıcı felan sanmış bu hile piyasasında paraya ihtiyacı olmayan birisiyim bunuda böyle kanıtlıyım bu saatden sonra her hafta cheatglobalde
3 adet çekiliş yapıyorum bilginize.
10 X Spoofer + Lifetime discord üzerindede var total 20 ama buna katılmak zorunda değilsiniz.
Çekiliş bitiş : 23.10.2024
Çekiliş katılım şartı : KONUYA GITMEK ICIN TIKLA! Konusuna giderek gerçekten düzgün bir şekilde görüşünüzü bildiren 1 mesaj atmak.
Çekiliş katılım şartı 2 : Bu konuya rastgele bir mesaj atmak.
Çekiliş üzerindeki ürün :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
katılıyorumBugüne kadar cheatglobal forumu üzerinde 1 satıcının bile yapmadığı ve yapamıcağı o çekilişi yapıyorum.
10 X Spoofer + Lifetime çekiliş!
Sebebi ; insanlar beni d0landırıcı felan sanmış bu hile piyasasında paraya ihtiyacı olmayan birisiyim bunuda böyle kanıtlıyım bu saatden sonra her hafta cheatglobalde
3 adet çekiliş yapıyorum bilginize.
10 X Spoofer + Lifetime discord üzerindede var total 20 ama buna katılmak zorunda değilsiniz.
Çekiliş bitiş : 23.10.2024
Çekiliş katılım şartı : KONUYA GITMEK ICIN TIKLA! Konusuna giderek gerçekten düzgün bir şekilde görüşünüzü bildiren 1 mesaj atmak.
Çekiliş katılım şartı 2 : Bu konuya rastgele bir mesaj atmak.
Çekiliş üzerindeki ürün :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
he yani ürünün developerı 100 kişiye panel satınca ürünün 7ceddi ağlamış olmuyor yaniböylece ürünlerin 7ceddi nasıl ağlar görmüş oluyoruz