10k Nasıl değerlendirebilirim

borsa üzerinden 2-3 günlük yatırımlarla da ufak ufak katlayabilirsin

Kanka biraz daha biriktir 5 bin felan daha koy ikinci el bir scooter motor al aldığın motoru git 1-2 bin fazladan sat öyle öyle ilerlersin

0.000 TL'yi değerlendirmek için bazı öneriler:

1. E-ticaret İşletmesi Kurmak: İnternet üzerinden ürün satışı yaparak e-ticaret işletmesi kurabilirsiniz. Ürünleri toptan alıp perakende olarak satmak veya kendi ürünlerinizi üreterek satış yapmak bir seçenek olabilir.

2. Yatırım Yapmak: Paranızı hisse senetleri, tahviller, fonlar veya kripto paralar gibi farklı yatırım araçlarına yönlendirebilirsiniz. Ancak, yatırım yapmadan önce iyi bir araştırma yapmanız ve riskleri değerlendirmeniz önemlidir.

3. Freelance Çalışmak: Yeteneklerinize göre freelance çalışarak gelir elde edebilirsiniz. Örneğin, web tasarımı, yazılım geliştirme, dijital pazarlama gibi alanlarda freelance işler alabilirsiniz.

4. İkinci El Ürün Al-Sat: İkinci el ürünleri uygun fiyatlarla alıp, internet üzerinden satışını yaparak kar elde edebilirsiniz. İkinci el araba, elektronik eşya, giyim gibi ürünler bu iş modeli için uygun olabilir.

5. Kendi İşinizi Kurmak: Paranızı kendi işinizi kurmak için kullanabilirsiniz. Bir kafe, restoran, dükkan veya hizmet sektöründe bir işletme açabilirsiniz.

6. Eğitim ve Danışmanlık: Sahip olduğunuz bilgi ve deneyimleri kullanarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunabilirsiniz. Örneğin, dil eğitimi, diyet danışmanlığı, kişisel gelişim gibi konularda danışmanlık yapabilirsiniz.

7. Kiralama İşleri: Paranızı gayrimenkul veya araç gibi kiralama işlerine yatırabilirsiniz. Örneğin, bir ev veya daire alarak kiraya verebilir veya bir araç kiralama işi açabilirsiniz.

Her bir seçeneği detaylı bir şekilde araştırarak ve riskleri değerlendirerek, paranızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Breaking Bad Pizza GIF

real dan alım satım yapmanı bence en sağlıklııs

İyi bir kupon yap,veya sweet dedeye atabilirsin yada girişimciliğe kapılabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt