//

Fethix32

Diamond Üye
İletişim
Merhaba sevgili forum üyeleri, 12 Ocak tarihinde açtığım "FiveM Private Hile Değerlendirmesi" konusu beklediğimden çok daha fazla ilgi gördü. Madem bu kadar merak edildi, ben de listedeki hileleri tek tek, tüm detaylarıyla incelemeye karar verdim. İlk durağımız, listenin zirvesindeki isim: CfxSense.

Geçen günkü karşılaştırma konumda CfxSense’ten kısaca bahsetmiştim ancak gelen yoğun sorular üzerine, bu hileyi neden ilk sıraya koyduğumu işin biraz daha tekniğe girerek anlatmak istedim.

💉 Inject Mantığı​

Eğer biraz FiveM piyasasında bulunduysanız hilelerin az çok nasıl çalıştığını bilirsiniz; genelde bir .exe dosyası üzerinden kurulum yapılır ve o programı kullanırsınız. Ancak bu yöntem, bilgisayarınızda illaki bir l0g bırakır ve hile kontrollerinde banlanmanıza neden olur.

CfxSense’te ise hiçbir şekilde dosya kullanılmıyor; hile tamamen fileless yani dosyasız çalışıyor. Peki bu nasıl oluyor derseniz; CfxSense, EFI tabanlı bir inject metodu kullanıyor. "Nedir bu EFI Inject?" dediğinizi duyar gibiyim, açıklayayım:

EFI inject dediğimiz sistemde hile, siz daha Windows'u bile açmadan, BIOS üzerinden boot (başlatma) aşamasında sisteminize yükleniyor. Bilgisayarınız açıldığında hile zaten halihazırda sisteme gömülmüş ve çalışmaya hazır şekilde geliyor. Bu sayede ne görev yöneticisinde ne de derin taramalarda hileye dair bir iz bulunamıyor.

23.01.2026 Kontrol Sonuçları:
image.png
image.png

🔥 Hile Özellikleri ve Güvenlik​

Gelelim özelliklere Arkadaşlar, piyasada gördüğünüz bütün PvP özellikleri ve daha fazlası mevcut. Ancak benim burada asıl değineceğim nokta, bu özelliklerin ne kadar "safe" çalıştığı.

Biliyorsunuz ki Waveshield, özellikle PvP özellikleri konusunda şu an hileleri en hızlı yakalayan anticheat'lerden biri. Fakat CfxSense ile Waveshield olan sunucularda bile:

• 200 FOV Silent Aim ile oynayabiliyorum,
  • Magic Bullet açabiliyorum,
  • Damage Boost kullanarak rakiplerin içinden geçebiliyorum.
Kısaca menüde bulunan neredeyse bütün özellikler sizi loglara düşürmeden en rage ayarlarda oynatıyor.

💎 Özet ve Son Görüşüm​

Beyler; piyasada "private" etiketiyle satılan çoğu hile aslında copy-paste projelerden ibaret. CfxSense, hem EFI altyapısıyla hem de en riskli ayarlarda bile sunduğu güvenle şu an FiveM tarafında benim gözümde rakipsizdir. Formatla, BIOS ayarlarıyla uğraşmadan kafanız rahat oynamak istiyorsanız kesinlikle sizi üzmez.

Küçük bir not: Eğer aranızda hileyi satın almak isteyen olursa, elimde birkaç tane indirim kodu mevcut. Discord üzerinden bana yazarsanız kodlardan birini size verebilirim.

Discord: Fethixx

Not: Hilesini detaylı değerlendirmemi isteyen Private Hile sahipleri Discord üzerinden bana ulaşabilirler.

Son düzenleme:
O kadar pahalı değil be gülüm Solo Special 7000 Solo 4000 İndirimle alırsın bide bunları üfff cillop öbür ay zaten 3000 ödüyorsun yeme de yanında yat
Adamları az yala la harbi büyük yalaka gibisin naptığını çözemedim

konu içeriği silinmis galiba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt