CİA işte amk kafam karıştıone la
Hakkında şikayet oluşturulursa siber büro smm şirketini bulup iletişime geçer ve alıcının satın alırken kartının üstündeki ismi, ip l0g bilgilerini verir. Tabi bu çok zor bir ihtimal. Sen yine asgari ücretin 28bin olduğu bir ülkede millete sc4m atma kardeş delikanlı adamsan kendine yakıştırmazsın.öncelikle merhaba fake +90 kullanıyorum, birisinin beni bulabilme ihtimali yüzde kaç bulunur muyum fake +90'dan?
dostum ciddi suçlar işliyorsan her türlü bulunursunreis yani 3-5 bin tl için bulabilirlermi beni fake +90 dan bana bir net bilgi lazım, artık geçti ama yinede bileyim
yani dolandırıcılığı cok abartılı yapmıyorsan kimse seni iplemezciddi değil reis max 3-5 bin liralık oyun hesapları
Uğraşan adam uğraşır kanka 5k az para olabilir ama millet benim parama çökemez diye kafasına kurduysa adamın 4nasını bile *ciddi değil reis max 3-5 bin liralık oyun hesapları
dolandırdığın eleman kafaya takarsa numarayı savcılığa verir onlarda numarayı aldığın firma ile iletişime geçer ordan ip no kart no felan hepsını alır bulunursun yanı devletin bulamayacağı bi kişi yokturöncelikle merhaba fake +90 kullanıyorum, birisinin beni bulabilme ihtimali yüzde kaç bulunur muyum fake +90'dan?