1000'Tl ödüllü exenin OPEN SOURCE'si

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Helal la banlattınız benii, neyse boktan moderasyonsuz ve geveze bi forumdan kurtuldum, 2 konudan 2 sinde kavga çıkıyor zaten.

Çok düşük zekalı insanlarsınız onu baştan söyleyeyim, @kay1337 attığın mod forumları hiçbir zaman onaylanmayacak :d

ne kadar çok haterim varmış la sanki dilan polatız KJFJKSAJNKFJNKASJNKF neyse
hadi eyw arkadaşlar köpeklerin arasından bi insan daha kurtuldu sayenizde :)

-iq132
sen kımsınde haterın olucaz kanka ne sanıyon kendını ayrıca admınlık formu ne alaka adamı ordan vurmaya calısıyorsun nıye baska bır kusurunu mu bulamadın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Helal la banlattınız benii, neyse boktan moderasyonsuz ve geveze bi forumdan kurtuldum, 2 konudan 2 sinde kavga çıkıyor zaten.

Çok düşük zekalı insanlarsınız onu baştan söyleyeyim, @kay1337 attığın mod forumları hiçbir zaman onaylanmayacak :d

-iq132
Sen ne sacmaliyon bilader seni niye banlatayim ben bide çok önemli birimisinki haterin olalım?

-iq132
Imposibıl unpekmi kirekmi bin tele odullu?

oyun yap > emek ver > cpp tüm bilgilerine kadar in > 14 tane bugu fixle > bir bugu unut > linçlen > dal** moderatörler heasbını kapatsın

Sizin hayatınızın içine ediyim la günün 22 saati forumdasınız kasjkfkj
ne düşük adamlarsınız la hayatsızlar reelde görsem çubuk kadar boyunuz var zaten
Çok üzüldüm kk özür dilrm 😭😭😭😭

oyun yap > emek ver > cpp tüm bilgilerine kadar in > 14 tane bugu fixle > bir bugu unut > linçlen > dal** moderatörler heasbını kapatsın

Sizin hayatınızın içine ediyim la günün 22 saati forumdasınız kasjkfkj
ne düşük adamlarsınız la hayatsızlar reelde görsem çubuk kadar boyunuz var zaten
110 kgyum 180 boyum var 13 yaşımdan beri spor yapıyorum ilaç kullanıyorum ayağımın altında ezerim sen kimsin la

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt