Çözüldü 1000 TL'lik Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyphon

Bronz Üye
arkadaşlar yaklaşık 8 senedir logitech g633 kullanıyordum. yıllarca sorunsuz çalıştı. kablosu bozuldu yeni buldum en son soket bozuldu auxla kullandım ama artık tamamen bozuldu. Kulaklık almam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

hyperx cloud 2 ve razer kraken te thx bende var zaten diğerlerini de arkadaşlardan kuzenlerden falan yalnız razer kraken te thx hyperx cloud 2 den daha güzel ses kastırıyor fps için düşünüyorsan söyleyim : D
herkese teşekkür ederim. hepinizi yazdıklarını okudum. Cloud2 Aldım çok sağolun
@root sevgili mod'um konuyu kapatma şansımız varmı. saygılarımla

LOGITECH G Pro X 7.1‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏

arkadaşlar yaklaşık 8 senedir logitech g633 kullanıyordum. yıllarca sorunsuz çalıştı. kablosu bozuldu yeni buldum en son soket bozuldu auxla kullandım ama artık tamamen bozuldu. Kulaklık almam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

gördüğüm tüm oyuncuların neredeyse hepsi hyperx cloud 2 kullanıyor tavsiye ederim ayrıca 3 yıldır kullanıyorum sorunsuz güzel ses veriyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Rampage serisini kullanabilirsin.

Dostum JBL oyuncu kulaklığı kullanıyorum ses geçişleri kulak içi sesleri gerçekten 500 tlden başlıyor özellikleri de fiyata göre bahsettiğin fiyata bu markanınkini seçip alıp rahatlıkla kullanabilirsin.
arkadaşın dediği gibi jbl alabilirsin ama bi kulaklığa 1000 lira vermeni pek önermem herhangi bi sinirle bişey yaparsın parana yazık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt