Çözüldü 1000 TL'lik Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyphon

Bronz Üye
arkadaşlar yaklaşık 8 senedir logitech g633 kullanıyordum. yıllarca sorunsuz çalıştı. kablosu bozuldu yeni buldum en son soket bozuldu auxla kullandım ama artık tamamen bozuldu. Kulaklık almam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

steelseries arctis 3 ün 7.1 versiyonu - arctis 5 - arctis 7 - arctis 9 - arctis pro - hyperx cloud 2 - hyperx cloud revolver s - corsair void pro rgb/wireless (kafan büyükse) - razer kraken tournament edition (THX) bunlar denediklerim ve kalitesi gayet iyi olanlar

Kullanıyorum 210 TL'ye Trendyol'dan almıştım. 2 gün içerisinde ulaştı elime. Kaliteli ve güzel, öneririm. ( )

arkadaşlar yaklaşık 8 senedir logitech g633 kullanıyordum. yıllarca sorunsuz çalıştı. kablosu bozuldu yeni buldum en son soket bozuldu auxla kullandım ama artık tamamen bozuldu. Kulaklık almam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
@root kankam onu bunu geçelim de, şu yeni çıkan logitech g 733'ün güzelliğini konuşmayalım mı? fiyatı 1400 lira ama. konu sahibi arkadaşın bütçesini aşıyor ama mükemmel kulaklık.

steelseries arctis 3 ün 7.1 versiyonu - arctis 5 - arctis 7 - arctis 9 - arctis pro - hyperx cloud 2 - hyperx cloud revolver s - corsair void pro rgb/wireless (kafan büyükse) - razer kraken tournament edition (THX) bunlar denediklerim ve kalitesi gayet iyi olanlar
Bunların hepsini nasıl kullanıp, denedin :D

bu kulaklığa bak derim arkadaşımda vardi gerçekten kullanışlı kulaklık

Dostum JBL oyuncu kulaklığı kullanıyorum ses geçişleri kulak içi sesleri gerçekten 500 tlden başlıyor özellikleri de fiyata göre bahsettiğin fiyata bu markanınkini seçip alıp rahatlıkla kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt