[ 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗧𝗟 𝗢̈𝗗𝗨̈𝗟𝗟𝗨̈ ] Sona Erdi

zatenyalvaram

Gold Üye
İletişim
Merhaba, güzel bir CrâckMe dosyası oluşturdum ve çözülebileceğine inanmıyorum, amaç şifreyi bulmanız patchlemeniz değil, Debug bir şifre olarak sayılmaz, kurallar bunlardır.
|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
- Hergün 1 ipucu paylaşılacaktır
- 3. Günden sonra ödül devre dışı bırakılacaktır
- Cracklerken ve açarken herhangi bir medya yoksa doğru sayılmayacaktır ( video gibi medya )

|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
ÖDÜL : 1000 TL ITEMSATIŞ VEYA GOOGLEPLAY BAKIYESI

ZORLUK : 8/10 Crâck
ZORLUK : 4/10 PATCH

1. IPUCU : ŞIFRE PROGRAMA HER GIRDIĞINIZDE 4 SEÇENEKTEN BIRI OLMAKTADIR!!

2. IPUCU : 4 Adet şifreden kolay olarak tanımlanabilenler string değerindedir!

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vt'ye rar koymussun exeyi koy

hiç kimse string vb. şeyler ile ilgilenmiyor uygulama açılması için patch yeterli olacaktır neden string için uğraşsınlar ki

hiç kimse string vb. şeyler ile ilgilenmiyor uygulama açılması için patch yeterli olacaktır neden string için uğraşsınlar ki
string değil maalesef, string olsa idi zaten 50 tl vermezdim

insanlar bu tür uygulamaları crackleyerek lmf api gibi auth apilerinde tecrübe edinebilirler, birşey derdim ama ipucu olur maalesef api vermeyeceğim
sizin ilgi alanınız değil ise konudan ayrılabilirsiniz

Katil kim mi oynuyoz knk bu ne? İpucu falan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt