🔥%100 TR🔥RANKED HAZIR🔥H1LELİK🔥

evet yok.

Ah be kardeşim dün sen beni uyardın ben gittim combo satın aldım . Xmara hesap atıyorum . Çekilişten sonra görebilirsin hesapların %70 i aktif bile değil . Üzücü baltalamaya çalışman
Combo List satın aldığını bilsem Fikir vb verirdim Şuan Piyasada Ucuza combo List zaten yok orayı geçtim. Pahalıları Satın Alırsan da Kâr elde edemiyorsun bu yüzden Random Hesap İşine girmek Saçma

Combo List satın aldığını bilsem Fikir vb verirdim Şuan Piyasada Ucuza combo List zaten yok orayı geçtim. Pahalıları Satın Alırsan da Kâr elde edemiyorsun bu yüzden Random Hesap İşine girmek Saçma
benim bildigim bir yabancı var reis 50 dolar 100 dolar gibi bir bütceye Log Satıyor Şahsen Yabancılara güvenmek lazım ben 1 kere aldım 50 dolarlık Rankı Açık 400 500 Hesap Vardı Ayrı Yeten en az 300 400 e yakın skinli hesap vardı Kendılerı Combo Cekıyor Türklere Pek Guven olmaz Bu Konuda

dc den can diye bir çocuk buldu bana 4 dolara aldım txt adedini . Hİtlerindende memnunum sadece satan adamda tedarik sıkıntısı var he zaman veremem dedi . Birde txt lerde çok k hesap yok

Çekiliş aktifleştirildi . Bugün saat 22.00 da ekran açıp yapacağım .

Çekilişe az kaldı sadece 9 kişi var şansınız yüksek katılabilirsiniz :brainfree:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt