1

Birader gagasını törpüleme işini kafandan sil, hayvanı sakat bırakırsın.
Gaganın ucunda canlı doku ve damarlar var. Yanlış kesersen kan kaybından ölür veya enfeksiyon kapar yemek yiyemez.
1 yaşındaki dişi kuş kızgınlık dönemindedir. Yuva koruma içgüdüsüyle saldırıyordur geçici bir süreç bu
Isırdığında tepki verme Tepki verirsen bunu oyun veya savunma sanar, daha çok ısırır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam beyler 1 yaşında dişi sultan papağanım var normalde ısırınca fazla acıtmaz ama benim kuş ısırınca içine geçiyor çok saldırgan ben bunun ısırma alışkınlığı nasıl çözücem gagasını torpilemek aklıma geldi bitek.
eline eldiven giy ısırsa bile elini çekme alışır ve dişi ztn çok ısıryor normaldir

Selam beyler 1 yaşında dişi sultan papağanım var normalde ısırınca fazla acıtmaz ama benim kuş ısırınca içine geçiyor çok saldırgan ben bunun ısırma alışkınlığı nasıl çözücem gagasını torpilemek aklıma geldi bitek.
elini çekme ısırırken tırnağını ısıttırabilirsin acısı az olur

Eline limon sık ve ısıttır

TAKTİKLER İÇİN SAĞOLUN BEYLER DENİCEM

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt