Destek konusunda zayif falan değiliz saatin gece 5'inde 5 defa etiket atarak yardımcı olmamı bekliyorsunuz, sana çalışmıyorsa iade yapalım diye 3 saat önce söyledim. Sen kabul etmeyip format atmak istedin, bu sırada 3 saat kaybettin bu benim sorunum değil.satın aldım ancak çalışmadı format atmamı söylediler attım gene çalışmadı destek konusunda zayıflar h4leyi kullanamadığım için bir şey diyemiyorum iade yaptılar güvenilir bu konuda olan 4-5 saatime uykuma oldu teşekkürler
Şubat banwave'inde banlanan zaten herkes neredeyse yazılımı 1 yıldır kullanıyordu. Sadece yeni alanlar laf etti onlara denk geldiği için. Şubattan beri hala banwave yaşamadık kısaca 2 yılda sadece 2 banwave yaşandı.Şubatta bu yazılımı kullanan herkes banlandığında destek çıkmadı arkadaş şuan nasildir bilemiyorum
Ya bırakın bu banwave işlerini bi kurnaz çakal siz misiniz aradan zaman geçirip unutulduğunu düşünüp tekrar piyasaya çıkıyorlar gençler almayın sakın hiç bir şekilde yaptıkları işin arkasında durmuyorlar ürünü aldıktan sonra yüzünüze bakmıyorlar dc den yazıyorsun cevap bile vermiyor doğru düzgün ürünü aldıktan sonra ayrıca banwave diye bişey yoktur kötü Yazılım leş hile vardır onuda bu arkadaş yapıyor sakın bulaşmayın banı yersiniz yazık olur bu tarz ucuz 5 para etmeyen hile için.Şubat banwave'inde banlanan zaten herkes neredeyse yazılımı 1 yıldır kullanıyordu. Sadece yeni alanlar laf etti onlara denk geldiği için. Şubattan beri hala banwave yaşamadık kısaca 2 yılda sadece 2 banwave yaşandı.
Daha banwavenin varlığını bile bilmeyen lamer insana açıklama falan yapmayacağım. Şu arkadaşa kanacak kadar aklınız varsa zaten MoonWare kullanmayın. Acaba banladığım köpek boku insanlardan hangisisinYa bırakın bu banwave işlerini bi kurnaz çakal siz misiniz aradan zaman geçirip unutulduğunu düşünüp tekrar piyasaya çıkıyorlar gençler almayın sakın hiç bir şekilde yaptıkları işin arkasında durmuyorlar ürünü aldıktan sonra yüzünüze bakmıyorlar dc den yazıyorsun cevap bile vermiyor doğru düzgün ürünü aldıktan sonra ayrıca banwave diye bişey yoktur kötü Yazılım leş hile vardır onuda bu arkadaş yapıyor sakın bulaşmayın banı yersiniz yazık olur bu tarz ucuz 5 para etmeyen hile için.
Dostum kötü bir yorum yapmadım ancak bir çözüm yolu üretemiyorsunuz ve davranış şekliniz laubali ayrıca gece online olup yardımcı olacağını söylesen sensin etiket atmamın sebebide cevap vermemenden kaynaklı ayrıca kötü bir yorum yaptığımı düşünmüyorum deneyimlerimi aktardım eleştiri kabul etmeyi öğrendip kişisel gelişimini tamamlayabilirsin iyi forumlarDestek konusunda zayif falan değiliz saatin gece 5'inde 5 defa etiket atarak yardımcı olmamı bekliyorsunuz, sana çalışmıyorsa iade yapalım diye 3 saat önce söyledim. Sen kabul etmeyip format atmak istedin, bu sırada 3 saat kaybettin bu benim sorunum değil.
Sana çalışmadığı an iade yapalım dedim kendin kabul etmedin ve saatlerce boş boş uğraştın zamanını kaybedince de zamanımı kaybettirdiniz diyorsun. Bence okula vesaire giderek kişisel gelişimini senin tamamlaman gerekiyor. Daha fazla konuya yazıp kirletmeye çalışma.Dostum kötü bir yorum yapmadım ancak bir çözüm yolu üretemiyorsunuz ve davranış şekliniz laubali ayrıca gece online olup yardımcı olacağını söylesen sensin etiket atmamın sebebide cevap vermemenden kaynaklı ayrıca kötü bir yorum yaptığımı düşünmüyorum deneyimlerimi aktardım eleştiri kabul etmeyi öğrendip kişisel gelişimini tamamlayabilirsin iyi forumlar
Dostum senin sorunun ne ? Ben iade yapmadı vs mi yazmışım sanki beyinsiz.Bana format atmam gerektiğini ya da iade yapabileceğini söyledin bende attım sorunu yine çözemedin bu da senin destekte zayıf olduğunu gösterir kirletme gibi bir durumda yok sen kendi kendini şu yazdıklarınla kirletiyosun zaten başkasının yazmasına gerek yok utopia da yaşıyor aw sanki olmadı bunlar daha da yazmayacağım bomboş insansınSana çalışmadığı an iade yapalım dedim kendin kabul etmedin ve saatlerce boş boş uğraştın zamanını kaybedince de zamanımı kaybettirdiniz diyorsun. Bence okula vesaire giderek kişisel gelişimini senin tamamlaman gerekiyor. Daha fazla konuya yazıp kirletmeye çalı
Ticket silinmeseydi burda top gibi kalırdın güzel kardeşim, sana iade yapayım ama çok denemek istiyorsan format atıp dene dedim seni zorlayan olmadı hiç bir zaman. Kendi kendine triplere girme daha da yazma konuya.Dostum senin sorunun ne ? Ben iade yapmadı vs mi yazmışım sanki beyinsiz.Bana format atmam gerektiğini ya da iade yapabileceğini söyledin bende attım sorunu yine çözemedin bu da senin destekte zayıf olduğunu gösterir kirletme gibi bir durumda yok sen kendi kendini şu yazdıklarınla kirletiyosun zaten başkasının yazmasına gerek yok utopia da yaşıyor aw sanki olmadı bunlar daha da yazmayacağım bomboş insansın