- İletişim
ney değişik hata veriyor acaba yawbi değişik hata alıyorum anlamadım ya
ney değişik hata veriyor acaba yawbi değişik hata alıyorum anlamadım ya
çocuk hala bizim hilemizi kullanıyor refund falan yok detectlik bi durumda yok 9 ay önceki source bile ud olarak duruyor şuan sen neyin lafını yapıyorsun 15 gün bizi oyaladın kart blokeye düştü para inmedi olmadı lan engelle geç ne uğraştırıyon bizi bizi scamleyip üstüne bana sc4mmer diyip iftira atman çok çocukça yaşlı başlı adamsın uza işine bak birde gelmiş yabancı arkadaşım hilenizi crackledi diyor bizim hileyi crackleyen kişiyi ben kendimden iyi tanıyorum bana mı öğreticeksin yabancı falan da değil zaten. Hiçbir zaman dt bir hilenin satışını yapmadık hiç bir müşterimize ban yedirtip ortada bırakmadık ve sen de hiçbir zaman refund yapmadın o parayı ilk geldiği zaman yemiştin zaten. Bu kadar yeter bu olayı daha fazla uzatma işine bak
vay arkadas bitane arduino alcakdim sendende hile yazilanlari okuyunca insan i tirsiyor varsa var yoksa yok hile ne gerek var yani 100 200 tlyle nolcak yani anlamiyorum undt ise hile banlamiyorsa guveniyorsak guveni bosa cikarmayan her saticiya can kurban 1 musteri 10 musteri getirir ben memnun kalirsam 100 daha musterin olur 1 kisiyi dolandirip niye 100 kisiden oluyor bu millet anlamiyoerumss gayet doğru naitz beni scamledi sende parayı alıp kaçtın
acınasıııı
ne anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım ama 9 ay önceki sourcemiz bile hala undetected hiçbir müşteriyi ortada bırakmadım 5-6 saat önce bir arkadaş aldı hileyi sonrasında sanırım windows 11 yüzünden çalışmadı anında iadesini yaptımvay arkadas bitane arduino alcakdim sendende hile yazilanlari okuyunca insan i tirsiyor varsa var yoksa yok hile ne gerek var yani 100 200 tlyle nolcak yani anlamiyorum undt ise hile banlamiyorsa guveniyorsak guveni bosa cikarmayan her saticiya can kurban 1 musteri 10 musteri getirir ben memnun kalirsam 100 daha musterin olur 1 kisiyi dolandirip niye 100 kisiden oluyor bu millet anlamiyoerum
arduino elime ulassin yakin zamanda inwallah o zaman alisverimizi yapar formdada memnuniyyet yuzdemi oyunda performans calisma yuzdesini paylasicamne anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım ama 9 ay önceki sourcemiz bile hala undetected hiçbir müşteriyi ortada bırakmadım 5-6 saat önce bir arkadaş aldı hileyi sonrasında sanırım windows 11 yüzünden çalışmadı anında iadesini yaptım
en onemli detayi sormayi unutdum steel series mousede arduino sorunsuz bir sekilde ve hilede osrunsuz bir sekilde caliosiyormu " ?ne anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım ama 9 ay önceki sourcemiz bile hala undetected hiçbir müşteriyi ortada bırakmadım 5-6 saat önce bir arkadaş aldı hileyi sonrasında sanırım windows 11 yüzünden çalışmadı anında iadesini yaptım
memnun kalıcağınıza emin olabilirsiniz ^^arduino elime ulassin yakin zamanda inwallah o zaman alisverimizi yapar formdada memnuniyyet yuzdemi oyunda performans calisma yuzdesini paylasicam
işi yapmak ile işin kalitesi çok farklı şeyler dostum emin ol benim hilemden kaliteli bir hile göreceğini pek sanmıyorum ayrıca site konusuna gelirsek bazı kodları sildim features kısmına basınca tüm özellikleri gösteriyordu (önceki hile için lazımdı şu anda lazım olmadığı için sildim) support kısmına basınca discorda atıyordu normalde discordumuz ve benim kişisel hesabım kapandığı için onuda href olarak buy kısmına yönlendirdim yeni discord sunucusu açıldı hrefini birazdan yönlendiriyorum. Bu işe ben pazar günü başlamadım dostum beni bilip bilmeden yargılama hilemin kalitesini görmedin dah ^^site ve sen hiç güven vermedin öyle bir site yapmışsın ki support[destek] kısmına basıyorsun buy kısmına atıyor features kısmına basıyorsun buy kısmına atıyorsun senden önce bu işi daha iyi yapan çok insan var hayırlı satışlar
şuana kadar çalışmayan bir mouse görmedim ayrıca benim mousemde steel series aerox 3 sorunsuz çalışıyor. Ayrıca çalışmazsa iade ediyoruz ^^en onemli detayi sormayi unutdum steel series mousede arduino sorunsuz bir sekilde ve hilede osrunsuz bir sekilde caliosiyormu " ?