- İletişim
hocam arduino leonardo r3 atmega32u4 ve usb host shield satın alıyorsunuz sonra yazılımı alıyorsunuz bizdenarduino alıp sizin hilenizimi almamız gerekiyor mantığı anlıyamadım hocam
hocam arduino leonardo r3 atmega32u4 ve usb host shield satın alıyorsunuz sonra yazılımı alıyorsunuz bizdenarduino alıp sizin hilenizimi almamız gerekiyor mantığı anlıyamadım hocam
ben teşekkür ederim iyi kullanımlar iyi oyunlar ^^kendisine tesekkur ederim yeni yakin bi zamanda aldim arduino ve satin aldim guvenerek tesekkurlerki guvenimi bosa cikarmadi gercekden cok saglam bi hile recoil sistemi falan cokiyi osyledigi gibi gercekdende oneririm kesinlikle ilgili bir saticiydi
eywalla dayiogli ama herksee yazma bunu reportlarlarhelal olsun dayi oğli
bende gostermiyor silah islemiyor bildigin bana yarcimci olur musun kardesim sana zahmet yaSilah Sıktığında Nasıl İşliyor Mantık Botlarda gösterme şansın var mı?
burda mesaj kasma kanka satış konusu bu direk ban yersinbende gostermiyor silah islemiyor bildigin bana yarcimci olur musun kardesim sana zahmet ya
Eski fotoğraf olduğunu belirttim mesaj kasmak yerine konuyu okusan anlarsın ucube kardeşim ^^Birader sclip haritasında rekomu atılıyor kanka akdgokadgk