Çok Saçma Paparadan Ödeme Yapmaya Çalıştığınızda Minumum Ödeme 50 TL Diyor Halbuki Papara İşlem Ücreti Bile AlmıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüncel olarak kullanmasam da işim düştüğünde kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
Knk ücretsiz lazım böyle uygulama üzerinden falan varsa iyi olur bütün uygulamaları denedim hata verdi wp için +1 çekmem lazımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüncel olarak kullanmasam da işim düştüğünde kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
Knk ücretsiz lazım böyle uygulama üzerinden falan varsa iyi olur bütün uygulamaları denedim hata verdi wp için +1 çekmem lazım
papara yerine mastercard veya visa yöntemi ile yatırabilirsinÇok Saçma Paparadan Ödeme Yapmaya Çalıştığınızda Minumum Ödeme 50 TL Diyor Halbuki Papara İşlem Ücreti Bile Almıyor![]()
wp için çalışmaz bu numaralarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan bedava şekilde yapabilirsin
Knk onlar banlı oluyoLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan bedava şekilde yapabilirsin
4-5 tl verip ücretli numara al uğraşmaya değmezKnk onlar banlı oluyo
Textnow vardı bi ara oda çalışmıyor
5sim.net rubleden alıyo bide sudan ucuzSelamun aleyküm ücretsiz +1 numara nasıl çekerim wp için