hayır banlıyken o hesaba o bilgisayardan girme yeter yada vanguardı silip yükle ve maine girme hiç o şekil oynaaltta ban yersem zaten mainde gitmezmi sonuc olarak HWID atar
mamdırhayır banlıyken o hesaba o bilgisayardan girme yeter yada vanguardı silip yükle ve maine girme hiç o şekil oyna
setup color a basınca pc res atıyo olm
teşekkürlereline sağlık o zaman güzel bir paylaşım olmuş
setup color a bastığım gibi aynı sekme açılıyo 2 tane toplamda sonra biseyler ters gitti diyip res atıyor pc ye 2 kere denedim![]()
sizden kaynaklı olabilir
teşekkürler
* cocu rat yapmıs arkadasımı zore kuratırdık direk görev yöneticisini devre dışı bırakıyor it herif dark comut dan yapmıs oe knk açmayın mk salaksınızsetup color a bastığım gibi aynı sekme açılıyo 2 tane toplamda sonra biseyler ters gitti diyip res atıyor pc ye 2 kere denedim
yav sende bi sktir git orman çocuğuna bak hele işim gücüm yok sana rat atacam* cocu rat yapmıs arkadasımı zore kuratırdık direk görev yöneticisini devre dışı bırakıyor it herif dark comut dan yapmıs oe knk açmayın mk salaksınız
aslan kardesim ellerin dert görmesinvalorant free cheats,valorant aimbot,valorant colorbot,free aimbot,valorant color-based aimbot,free 2026
NOT : ŞUAN UDDİR HVCİ OFF GİRMEZSENİZ FLAG YEMEZSİNİZ HERŞEY ON GİRİN
Açıklama
merhaba arkadaşlar öncelikle methodu forumda bir hile satıcısının loaderini incelerken buldum şuanlık methodu ve srcyi paylaşmayı düşünmüyorum ileri zamanlarda belki
Hile içeriği
Aimbot/Triggerbot/Silent Aim/Recoil Control/Kernel Driver
Download
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Menü tuşu : insert
Taskkill tuşu : delete
![]()
![]()
güncellemeler için konuyu likeleyin dostlar