İnceleniyor 1 Mayıs Özel | Valorant Free Color-Based Aimbot/Triggerbot/Silent Aim/Recoil Control - NEW 2026 METHOD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
setup color a basınca pc res atıyo olm
h4enrks.png

sizden kaynaklı olabilir

eline sağlık o zaman güzel bir paylaşım olmuş
teşekkürler

setup color a bastığım gibi aynı sekme açılıyo 2 tane toplamda sonra biseyler ters gitti diyip res atıyor pc ye 2 kere denedim
* cocu rat yapmıs arkadasımı zore kuratırdık direk görev yöneticisini devre dışı bırakıyor it herif dark comut dan yapmıs oe knk açmayın mk salaksınız

* cocu rat yapmıs arkadasımı zore kuratırdık direk görev yöneticisini devre dışı bırakıyor it herif dark comut dan yapmıs oe knk açmayın mk salaksınız
yav sende bi sktir git orman çocuğuna bak hele işim gücüm yok sana rat atacam

valorant free cheats,valorant aimbot,valorant colorbot,free aimbot,valorant color-based aimbot,free 2026

NOT : ŞUAN UDDİR HVCİ OFF GİRMEZSENİZ FLAG YEMEZSİNİZ HERŞEY ON GİRİN

Açıklama
merhaba arkadaşlar öncelikle methodu forumda bir hile satıcısının loaderini incelerken buldum şuanlık methodu ve srcyi paylaşmayı düşünmüyorum ileri zamanlarda belki

Hile içeriği

Aimbot/Triggerbot/Silent Aim/Recoil Control/Kernel Driver

Download

Menü tuşu : insert
Taskkill tuşu : delete

bcgostf.png

rbmsneh.png

güncellemeler için konuyu likeleyin dostlar

aslan kardesim ellerin dert görmesin

can't you make it works offline, it needs dicord cdn to works

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri