1 Haftalık Color Bot Çeki̇li̇ş [VALORHACK] ✅

tamamdır kral saolasım
Bir tavsiye, geliştirici kimse söyleyin bari chatgpt kullansın. Paste kodun içerisinde ki authu aktif edemediği için orayı olduğu gibi bırakmış. Bu yüzden cmd de key girip sonra ki adımda tekrardan login yapıyorsunuz :)

Hatta teorimi daha da sağlamlaştırayım.

Ana kod içerisinde ki public paylaşan kişinin eklediği auth:
eS3kmbw.png
Pasteleyen kişi nasıl sileceğini bilmediği için veya zaten anlamaz enayiler diyerek bunu direk login li yapmış.

Ardından gidip ekstra olarak auth eklemiş:
5Q1qnrH.png

Yüksek ihtimal keyauth kullanıyor ve keyauth example olmadan auth bağlayamıyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne dıyon efsane oldun diye ilah mı sanıyosun kendini ney dedim diye mesaj kasıyor diyor ya birde cidden sorunlarin oldugunu dusunmeye basladim
image_3.png
kanka harbi çok komik bi elemansın millete laga luga yaparak 900 mesaj olcan inanamıyom çok toxic hemde aşırı mal bi insansın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka harbi çok komik bi elemansın millete laga luga yaparak 900 mesaj olcan inanamıyom çok toxic hemde aşırı mal bi insansın
genisysye yaziyorum simdi 100 mesajımı sılsın dıye sen kendini ilah sanmaya devam et cekilislerde falan dilen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt