@L3G @CaginKyr @KukLa onay gelir mi?Selamlar dostlar bu gün size cs:go için csgonun açık kaynak kodundan hile yaptım daha önce yapılmıştır büyük ihtimalle ama olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. OLARAK PYTHON 3 Ü İNDİRİN VE KURUN
2. OLARAK CMDYİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIP "pip install pymem" YAZIN VE YÜKLENMESİNİ BEKLEYİN
3. YÜKLENDİKTEN SONRA KekokomandO.py dosyasını C:\ nin içine atın
4. CS:GOYU AÇIN
5. ANA EKRAN GELDİĞİNDE BAT DOSYASINI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN ZATEN KENDİ KENDİNE ENJEKTE EDECEK
BU HİLE SADECE WALLHACK BAN YEDİRMESİ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL AMA YİNEDE VAC BYPASS KULLANIN
Sağol hocamOW dikkat edildiği sürece güzel hile gibi gözüküyor. Ellerine sağlık dostum
En dandik hile bile 1 hafta oynatıyor zatenbende hesabı yeni aldım kanka riske girdim oynadım sorun çıkarmadı şuan 3. maç olacak
Bu hile ban yedirmiyor zaten hocam external bi hile bundan 10 yıl geçse de çalışacak çünkü oyunun kendi wallhack kodunu oyuna enjekte ediyorsunuzEn dandik hile bile 1 hafta oynatıyor zaten
haklısınEn dandik hile bile 1 hafta oynatıyor zaten
3 kere vac yedim oyun çıktığından beri Artık dediğin gibi yapıyorum akıllandımVac bypass ile oynayın main hesapta hileyi kimse kullanmadığı için vac ban yemeniz imkansız ama çok belli ederseniz ve report yerseniz ow ban yiyebilirsiniz