Satıyorum 1 AYLIK RTX LOL SCRİPT KEY SATILIK

evet kanka Sein'in de dediği gibi bypassı yok

Senin fikrin ben dt oldugunu düsünmüyorum isteyen dcsinde kullananların yorumlarını okuyabilir tabi alan kisinin bypass ı varsa aylarca ban yemeden kullanabilir
Dostum RTXPOWER isimli hilenin yapımcısının kendi aciklamasi var vanguard desteğimiz yok ürün dt fiyatları düştük isteyen kullanmaya devam edebilir diye şu andan itibaren hiçbir zaman ud olduğunu söylemedi sadece public bypasslar geldikce loadere ekleyip onlarla kullanabilirsiniz diye duyuru geçti priv satıyorlar ud şuan public olan detected :D moderatörün verdiği bilgiyi de ekledim ss olarak

image.png

image.png

Son düzenleme:
Dostum RTXPOWER isimli hilenin yapımcısının kendi aciklamasi var vanguard desteğimiz yok ürün dt fiyatları düştük isteyen kullanmaya devam edebilir diye şu andan itibaren hiçbir zaman ud olduğunu söylemedi sadece public bypasslar geldikce loadere ekleyip onlarla kullanabilirsiniz diye duyuru geçti priv satıyorlar ud şuan public olan detected :D

image.png
PRİV SATTIGI UD Mİ HOCAM

3 GÜN ÖNCE ALDIGIM LOL RTX SCRİPT KEYİMİ SATIYORUM. DMDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

FİYAT : 500TL (850TLYE ALDIM)

içinde kendi bypass ı var dt değil fakat uzun süreli kullanımda ban riski her script gibi var

bilmeyenler icin rtx script bgx in gelişmiş versiyonu daha az ban ihtimali ve daha iyi optimizasyonu var sorunsuz
ürün kanıt fotosu

İletişim sadece dmdendir discord yasaklı oldugundan pek girmiyorum

ÖDEME HER TÜRLÜ OLUR İBAN/KRİPTO FARK ETMEZ.
iyi satışlar:imgotodie:

Dostum RTXPOWER isimli hilenin yapımcısının kendi aciklamasi var vanguard desteğimiz yok ürün dt fiyatları düştük isteyen kullanmaya devam edebilir diye şu andan itibaren hiçbir zaman ud olduğunu söylemedi sadece public bypasslar geldikce loadere ekleyip onlarla kullanabilirsiniz diye duyuru geçti priv satıyorlar ud şuan public olan detected :D moderatörün verdiği bilgiyi de ekledim ss olarak

image.png

image.png
dc linki atabilir misin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt