Satıyorum 1 AYLIK RTX LOL SCRİPT KEY SATILIK

saxrapid

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
3 GÜN ÖNCE ALDIGIM LOL RTX SCRİPT KEYİMİ SATIYORUM. DMDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

FİYAT : 500TL (850TLYE ALDIM)

içinde kendi bypass ı var dt değil fakat uzun süreli kullanımda ban riski her script gibi var

bilmeyenler icin rtx script bgx in gelişmiş versiyonu daha az ban ihtimali ve daha iyi optimizasyonu var sorunsuz
ürün kanıt fotosu

İletişim sadece dmdendir discord yasaklı oldugundan pek girmiyorum

ÖDEME HER TÜRLÜ OLUR İBAN/KRİPTO FARK ETMEZ.

Bypassı fix yiyen eski bypass ekstra vg bypass olmadan kullanılmaz dt ürün
Güncellendiğini söylediler ben bypassını kullanmadım kendi bypassım var kendi bypassınız varsa tabi daha uzun süre bansız oynanabilir fakat dt değil anlık 1-2 günde ban atmıyor şuan

Geri dönüş yapıcam

senin bypass konusu niye onaylanmadı?
bekliyorum dost bi an once satayım da süresi de bitmeden birilerinin işine yarasın kullansın

Güncellendiğini söylediler ben bypassını kullanmadım kendi bypassım var kendi bypassınız varsa tabi daha uzun süre bansız oynanabilir fakat dt değil anlık 1-2 günde ban atmıyor şuan

bekliyorum dost bi an once satayım da süresi de bitmeden birilerinin işine yarasın kullansın
Yok güncellenmedi yanlış info vermişler

Geri dönüş yapıcam

senin bypass konusu niye onaylanmadı?
Bilmiyorum ki ya bütün gün konuya bakmayan meister 24 saat sonunda konuyu reddetme karari almis

Dostum şuan bypasslı ya da bypassız rtx dt değil. Bana güncel dediler ben kendi bypassımı kullanıyorum zaten isteyen içindeki bypassı da kullanabilir
Dostum ürün dt çok hızlı banlatmaz ama 3-4 gün içinde ban yersin içindeki bypass da çalışmıyor olanı söylüyorum alacak kişinin yanılmaması açısından

Dostum ürün dt çok hızlı banlatmaz ama 3-4 gün içinde ban yersin içindeki bypass da çalışmıyor olanı söylüyorum alacak kişinin yanılmaması açısından
Senin fikrin ben dt oldugunu düsünmüyorum isteyen dcsinde kullananların yorumlarını okuyabilir tabi alan kisinin bypass ı varsa aylarca ban yemeden kullanabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt