0x1A2F4 Yetkili Başvurusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0x1A2F4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0x1A2F4

Master Üye
Yaşınızı bizimle paylaşır mısınız?: 20

Daha önce başka forumda görev aldınız mı?: Hayır, daha önce başka bir forumda görev yapmadım fakat platformun işleyişine ve kurallarına hakimim, kısa sürede adapte olabileceğimi düşünüyorum.

Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?: Duruma göre değişebiliyor, genelde günlük 6-7 saat aktiflik sağlayabiliyorum.

Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?: Üye, Satıcı şikayet alanlarında, Crâck İsteklerinde gelen isteklerin formata uygun olup olmaması konusunda görev yapabilirim.

Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?: Reverse Engineering konusunda orta-üst düzey teknik bir birikime sahibim malware analizi derinlemesine inceleyebilirim teknik literatürü takip edebilecek düzeyde İngilizceye sahibim

Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz?: Cheatglobal çok büyük bir platform, bazen yeri geliyor forumda olur olmayacak şeyler oluyor bazı kişiler doğal olarak gözden kaçırılıyor bunların atlanmamasını sağlamak istiyorum aynı zamanda yönetici ekibine katılmanın bana bir şeyler kazandırabileceğini düşünüyorum.

Not: Bu benim ikinci başvurum oluyor ilk başvurumu değerlendirmeye alıp 7 gün içerisinde sonuçlanacağını söylemiştiniz ve reddedilmişti. (https://cheatglobal.com/konu/0x1a2f4-yetkili-basvurusu.118016/)

Merhabalar,
Geçen hafta alım yaptığımız için kadromuz doludur ilginiz için teşekkür ederiz.
#Reddedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt