Anakart modelini öğrenmelisin ve anakartına uygun güncellemelere Google’dan ulaşabilirsin.biosumu nasıl güncellerim yardım etcek varmı varsa çok iyi olur DC CEG#3148
knk benimki intel bayağı zor yapmasıAnakart modelini öğrenmelisin ve anakartına uygun güncellemelere Google’dan ulaşabilirsin.
Laptop kullanıcısı mısın?knk benimki intel bayağı zor yapması
masa üstü kullanıyom knkLaptop kullanıcısı mısın?
Dostum Anakartı’nın tam model adını biliyor musun?masa üstü kullanıyom knk
İntel H61 çünkü bu yazıyo knk bende tam anlamadım ama kesin bu yaniDostum Anakart’ının tam model adını biliyor musun?
Intel’ın sitesinden kendilerine ulaş ve BIOS güncellemesi yapmak istediğini söyle.İntel H61 çünkü bu yazıyo knk bende tam anlamadım ama kesin bu yani
Dostum sen yine de mesaj at, dursun cebinde. O zamana kadar araştırmaya devam et kendi anakartı’nın güncellemelerini eğer bulursan halledersin bulamazsan da cevap verdiklerinde halledersin.geç cevap veriyolar bana acil lazım![]()