Satıyorum 🎯ZENPRO Valorant Premium!💎Best Undetected Internal Cheats!👑

RoseCheats

Banned
Ticaret Puanı:
 0 / 0
ZEN PRO VALORANT PREMIUM INTERNAL!
Ürünler sürekli olarak güncellenmektedir, ve undetected şekilde şuanda satışdadır.
Sizlere güzel ve sağlıklı hizmet sunmak için yapamadığınız yerlerde ( Sesli veya Anydesk ) üzerinde anında kuruluma yardımcı oluyoruz!

ILETISIM

Websitemiz şuanda sıfırdan kaliteli şekilde yapılıyor, bu yüzden idaretenlik bu websiteyi kullanmaktayız.

ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ
Websitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.
Havale & EFT şeklinde satın alabilirsiinz.
CRYPTO ( BTC & LTC & ETC ) şeklinde satın alabilirsiniz.

FIYAT LISTESI
1 Günlük : 165₺
3 Günlük : 300 ₺
7 Günlük : 500 ₺
30 Günlük : 1350₺
Lifetime : 3360 ₺

ÜRÜN HAKKINDA SORULAN SORULAR
1) Bu ürün legit oynarsam ne kadar dayanır?
Ürün tamamı ile legit oynarsanız her maç top 1 frage oynamazsanız tahminimizce minimum 5 gün götürür, çünkü rage atarak bile 2 gün ban yememiş hesabımız mevcut ama tabiki kimseye ban yemiceksiniz diye bir garanti sunmuyoruz ve sunmadık.

2) İade yapıyormusunuz ve neye göre iade yapıyorsunuz?
İade şartlarımız eğer ürün ne olursa olsun bilgisayarınızda çalışmaz ise iade yapılır, fakat bizim dediklerimizi yapmayıp ürünü çalıştıramadıysanız bu konuda iade yapmıyoruz çünkü ürünü çalıştırmak için bazı bug-fix dediğimiz şeyleri yapmanız gerekiyor. ( Her bilgisayar için geçerli değil nadiren yaşanan hatalar için geçerlidir )

3) Anında destek sunuyormusunuz?
Gece 3-4 gibi yazarsanız destek alamazsınız ama Sabah 11 ila Gece 1 civarına anında destek sunmaya çalışıyoruz en geç 5-10 dakika bekleterek dönüyoruz.

MENU FOTOĞRAFI
image.png

BEST CHEAT FROM ZEN.PRO & ROSE SOFTWARE ( INTERNAL)
radi.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

# Satış konunuz onaylanmıştır .
Teşşekür ederim <3

Not: Fiyatlarımız cheatglobal forumuna özel kısa sürelik böyledir discord üzerinde daha farklı fiyat görürseniz endişe etmeyin, ticket açıp cheatglobalden geldiğinizi belirtirseniz sorun çekmeden bu fiyatlardan alabiliceksiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satışlar dilerim

undedectedi görünce güvenesim kaçtı

undedectedi görünce güvenesim kaçtı
Bu konu hakkında tüm, şüphenizi ortadan kaldırabiliriz eğerki böyle bir şüpheniz varsa lütfen discord üzerinden ticket açınız sizlere 1 günlük bedava vericeğim. Umarım şüpheniz ortadan kalkar.

Bu konu hakkında tüm, şüphenizi ortadan kaldırabiliriz eğerki böyle bir şüpheniz varsa lütfen discord üzerinden ticket açınız sizlere 1 günlük bedava vericeğim. Umarım şüpheniz ortadan kalkar.
şaka yapıyorum ürünü kullanmışlığım var 1 2 hafta önce. undetectedi yanlış yazdığınızı izah etmeye çalıştım

şaka yapıyorum ürünü kullanmışlığım var 1 2 hafta önce. undetectedi yanlış yazdığınızı izah etmeye çalıştım
Haa evet, bende birazcık ingilizce konusunda problem var ya çok yazım hatası yapıyorum en iyisi gidip düzeltmek.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt