Herkese selam. Benım akrabam yurt dışından bana ps5 getirebilir. Fakat ben daha önce ps hiç almadım ve Türkiye'den alımla ne gibi farklılıklar olur? Ayrıca garanti kapsamı nasıl olur ? Türkiyede sony kabul eder mi mesela bir sıkıntı yaşasam ?
yurtdışına kargolamak zorunda kalırsınPeki yurtdışı garantili olursa nasıl olur sorun yaşarsam gönderiyor muyum ?
Ayrıca vergisini yine ödeyeceksin her türlü ne kadar kâr/zarar olur tabi orası gümrük insaflığına kalmışyurtdışına kargolamak zorunda kalırsın
Neden vergi ödüyorum ki onu anlamadımAyrıca vergisini yine ödeyeceksin her türlü ne kadar kâr/zarar olur tabi orası gümrük insaflığına kalmış
kural yasa erdoğan paşaNeden vergi ödüyorum ki onu anlamadım
sen yurtdışından 1 adet ampul alsan bile onun vergisini ödemek zorundasın ne yazıkki.Neden vergi ödüyorum ki onu anlamadım
ah evet bi de o var turkiyeAyrıca vergisini yine ödeyeceksin her türlü ne kadar kâr/zarar olur tabi orası gümrük insaflığına kalmış
Off heryerden vergi çıkıyorsen yurtdışından 1 adet ampul alsan bile onun vergisini ödemek zorundasın ne yazıkki.
Muz cumhuriyeti kekw