Satıyorum Yücelik Hesap - 83 Level

ensaealkan

Banned
Ticaret Puanı:
 0 / 0
image.png

Çar 83 Level
Açık Olmayan 4 Karakter Var

Fiyat: 400TL
Ödeme: Papara - IBAN - KlasGame

İletişim;
Discord: ciobeys

Çar fresh hesap alıp kasılma durumu değildir, logdan düşen hesapta değildir. Kendi smurf hesabımdır yıllardır oynarım satmaya karar verdim. Herhangi bir sorunuz veya isteğiniz olursa yazmanız yeterli.

Son düzenleme:
üst üste bu kadar win + vuruslar falan emek gibi gözükmüyor

hangi hileyle kastın

bende gitmicem yaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Çar 83 Level
Açık Olmayan 4 Karakter Var

Fiyat: 500TL
Ödeme: Papara - IBAN

İletişim;

Çar fresh hesap alıp kasılma durumu değildir, logdan düşen hesapta değildir. Kendi smurf hesabımdır yıllardır oynarım satmaya karar verdim. Herhangi bir sorunuz veya isteğiniz olursa yazmanız yeterli.
hileyle kasılmış gibi

bence hileyle kasılmış gibi geliyor

+UP

Hesap safedir, herhangi bir hile kullanma durumu veya kısıtlaması bulunmamaktadır. Yakın zamanda AFK cezası yediğim için hesabı gamemarkta ekleyemiyorum. Uzun süredir hesap boost atıp satıyorum. Satışlarımı büyük çoğunlukta gm üzerinden sağlıyorum şimdiye kadar başarısız işlemim olmadı.

Fiyatta her türlü indirim sağlanır.

Fiyat Güncellendi, ödeme yöntemi klasgame eklendi

+UP

Hesap safedir, herhangi bir hile kullanma durumu veya kısıtlaması bulunmamaktadır. Yakın zamanda AFK cezası yediğim için hesabı gamemarkta ekleyemiyorum. Uzun süredir hesap boost atıp satıyorum. Satışlarımı büyük çoğunlukta gm üzerinden sağlıyorum şimdiye kadar başarısız işlemim olmadı.

Fiyatta her türlü indirim sağlanır.

hocam üst üste bu kadar win hileli bir duo veya sizin hileyle kastığınız çok belli oluyor tracker bakarsak belli olur neyin ne olduğu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt