Çözüldü Yıllar Önce Açtığım Gmail Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiskey

Bronz Üye
Selam eski kurtarma maili (bana gelen mailler bile duruyor) - eski numarası - hesabın açıldığı tarih ( saatine kadar) hepsi bende olan bir hesap var.

Bu hesap yıllar önce çalınmıştı ve çalan kişinin hesabın varlığından bile haberinin olduğunu düşünmüyorum.

Google recovery sistemi ile kurtaramıyorum hesabı, farklı çözüm yöntemleri olan varsa denemek isterim.

Yardımcı olabilecek kişiler anlaşmak isterse güzel bir ücret karşılığıda destek alabilirim.

Kolay gelsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam eski kurtarma maili (bana gelen mailler bile duruyor) - eski numarası - hesabın açıldığı tarih ( saatine kadar) hepsi bende olan bir hesap var.

Bu hesap yıllar önce çalınmıştı ve çalan kişinin hesabın varlığından bile haberinin olduğunu düşünmüyorum.

Google recovery sistemi ile kurtaramıyorum hesabı, farklı çözüm yöntemleri olan varsa denemek isterim.

Yardımcı olabilecek kişiler anlaşmak isterse güzel bir ücret karşılığıda destek alabilirim.

Kolay gelsin.
Hocam google a ayrı e posta aracılığı için şu şu oldu bakın bende bunlar var vs diyerek hesabın saa ayit olduğunu kanıtlarsan hesabı sana geri verirler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt