Yetkililer Ban Konusunda Esnek Olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oefsane

Silver Üye
Şahsen benim düşüncem yanlış anlaşılmasın ama banları günlük haftalık aylık şeklinde uyarı banları olsa daha güzel olmazmı acaba çünkü şuan foruma bir yanlış cümle yazınca sınırsız ban buda insanları korkutuyor olabilir chatglobal adminlerine sadece düşüncelerimi sundum yanlış anlamayın

Merhaba, forumda spam, anlamsız gereksiz mesaj atan üyelere karşı maalesef toleransımız bulunmamaktadır, o yüzden spam, boş gereksiz yorum yapan bir kullanıcı gördüğümüzde 1. Uyarıda mesajı silinip kullanıcıya bildirim yollanıyor. Eğer kullanıcı halada spam yapmaya devam ederse direkt hesabını forumumuzdan uzaklaştıriyoruz. Eğer hala buna rağmen hesabınızın gereksiz yere kapatıldığını düşünüyorsanız "banned appeal/ ban itirazları forumunu kullanıp kendinizi savunup karara itiraz edebiliyorsunuz.

Dipnot;

Banlanan hesabınızın yasağı kaldırıldı.
https://cheatglobal.com/members/beferat1.146052

Son düzenleme:
uyarı var itiraz hakkı var daha ne kadar esnek olunabilir ki

Şahsen benim düşüncem yanlış anlaşılmasın ama banları günlük haftalık aylık şeklinde uyarı banları olsa daha güzel olmazmı acaba çünkü şuan foruma bir yanlış cümle yazınca sınırsız ban buda insanları korkutuyor olabilir chatglobal adminlerine sadece düşüncelerimi sundum yanlış anlamayın
Zaten öyle bir ban methodu mevcut Sınırsız atılmasıda spammerları yok etmekten dolayıdır

harbiden ya
uyarı var itiraz hakkı var daha ne kadar esnek olunabilir ki

Son düzenleme:
Banları gerektiği gibi yaptıklarını düşünüyorum, şahsen forum yetkilisi olmak zor iş, birsürü spam birsürü troll işiniz zor o yüzden tolerans gösterilmemeli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Öyle bir konuyu hortlatmışsın ki, konudaki bahsedilen yetkililerden 3 kişi kaldı.. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt