Arıyorum ✅ 𝐘𝐄𝐓𝐊𝐈𝐋𝐈 𝐀𝐑𝐈𝐘𝐎𝐑𝐔𝐙 - 𝐘𝐀𝐘𝐈𝐍𝐂𝐈 𝐀𝐑𝐈𝐘𝐎𝐑𝐔𝐙 - 𝐃𝐈𝐕𝐈𝐍𝐄 𝐒𝐎𝐅𝐓𝐖𝐀𝐑𝐄 ✅

DivineSoftware

divinesoftware.store
Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 10 / 0
İletişim
YETKİLİ ARIYORUZ.

DİSCORDDA BAŞVURU YAPINIZ.

VALORANT,LOL

Tiktok hesabı olup, oyundan bansız yayıncı arıyoruz.

Valorant için,
Güncel Tiktok Hesabı Olan Yayıncılar arıyoruz.
Hilesi ve Spooferi Tamamen Firmamıza Aittir, Ban yeme durumunda sorunsuz şekilde destek sağlanır ve banınız tarafımızca kaldırılır.
Her Sizden Gelen Satışta tarafımızca %10 Pay Sağlanır.

BAŞVURULAR : discord.gg/divinecheat

DivineSoftware Güvencesi

Son düzenleme:
Şartlar : Banlı Olmamanız + Tiktok hesabınız olması

Bu iki şartı karşılıyorsanız. Konu üzerinden iletişim kurabilirsiniz biz size dönüş yaparız

Eğer delay banınız varsa? : Eğer 3-4 maç gidiyorsa yine başvuru yapabilirsiniz. Sizden gelen ilk müşteriye karşılık olarak banınız spoofer ile açılır. bot komudu sayesinde 15 dakikada bir 1 seviye hesap açabiliyorsunuz yani hesap açma sıkıntısıda yok (delaylılar için)

Hileniz bizden,eğer ban yerseniz her anakarta uyumlu spooferiniz bizden, bypass bizden. bekleriz..
Hocam delay banım var 3-4 maç atıyorum sonra ban yiyorum haricinde tiktok hesabım var eğer isterseniz sıfırdan açabilir yada bir miktar kendi bütcemi harcıyarak takipcili hesap satın alabilirim. Discord : ender.mann iletişim için cg'den de yazabilirsiniz.

Hocam delay banım var 3-4 maç atıyorum sonra ban yiyorum haricinde tiktok hesabım var eğer isterseniz sıfırdan açabilir yada bir miktar kendi bütcemi harcıyarak takipcili hesap satın alabilirim. Discord : ender.mann iletişim için cg'den de yazabilirsiniz.
sunucuya katılıp başvuru atın. ticket oluşturun

Bu iki şartı karşılıyorsanız. Konu üzerinden iletişim kurabilirsiniz biz size dönüş yaparız

Eğer delay banınız varsa? : Eğer 3-4 maç gidiyorsa yine başvuru yapabilirsiniz. Sizden gelen ilk müşteriye karşılık olarak banınız spoofer ile açılır. bot komudu sayesinde 15 dakikada bir 1 seviye hesap açabiliyorsunuz yani hesap açma sıkıntısıda yok (delaylılar için)

Hileniz bizden,eğer ban yerseniz her anakarta uyumlu spooferiniz bizden, bypass bizden. bekleriz..
hvcımı düzeltte geleyim

dakikada bir 1 seviye hesap açabiliyorsunuz yani hesap açma sıkıntısıda yok (delaylılar için)

poligon geçilmiş mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt