Yeni TPM Bypass Ürünümüz ilk Sürümü

Vista 

🚀 𝘽𝙚𝙨𝙩 𝙑𝙖𝙡𝙤𝙧𝙖𝙣𝙩&𝙎𝙥𝙤𝙤𝙛𝙚𝙧 ✨
Trusted Provider
Piyasaya çıkıcak yeni tpm bypassı ilk test videosunu yayınlamak istedim.
Ürünün fiyatlarini tam düşünmedik bugünden sonra testlere başlıcaz.
Kafamda ucuz fiyatlandirma var sizlerde fiyatlandirma söylerseniz güzel olur.

Tamamen tanıdıgım developer kodladı bütün source bize ait.

Tahmini fiyatlar
1 Günlük : 140 ₺
7 Günlük : 345 ₺
30 GÜnlük : 650 ₺

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bütün popupları bypass ediyor mu dost ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şu anda hvci , tpm , secureyi ediyor. Test edilmedi diğer popuplar.
Güzelmiş bro Peki flaglı hesapta çalışıyor mu . Biliyorsunuz riot pcye değilde hesap düzeyinde popup gönderiyor . Bazı hesaplarda bu gereksinimleri zorla isterken bazılarında istemeyebiliyor .

Güzelmiş bro Peki flaglı hesapta çalışıyor mu . Biliyorsunuz riot pcye değilde hesap düzeyinde popup gönderiyor . Bazı hesaplarda bu gereksinimleri zorla isterken bazılarında istemeyebiliyor .
Yeni yapti arkadas dün gece saatlerinde test ediyoruz ben sadece oyun oynuyorum ban durumu nasıl diye test edince söylerim.

Muhtemelen ban durumu yok çünkü driver veya başka bir şey injectlemiyor.

Yeni yapti arkadas dün gece saatlerinde test ediyoruz ben sadece oyun oynuyorum ban durumu nasıl diye test edince söylerim.

Muhtemelen ban durumu yok çünkü driver veya başka bir şey injectlemiyor.

TM bro tester lazımsa flaglı hesapta denemek isterim çalışırsa fazlasıyla iş görür 👍

fiyatlar özellikle 1 ay için fazla ucuz değil mi? piyasada nadir çalışan bir şey satacaksınız eğer gerçekten çalışıyorsa fiyatları yükseltin derim yoksa sc4m bir proje gibi duruyor

Fiyatlar baya ucuz umarım bir maçtan sonra maçtan atmıyordur.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt