sadgebyebye
Efsane Üye
Yeni bebe sahiplendim dışardayken aldım kucagıma getirdim isim önerisi istiyorum sizden komik isimlerinizi bekliyorum
aa banın açılmış sevindim hayırlı olsunYeni bebe sahiplendim dışardayken aldım kucagıma getirdim isim önerisi istiyorum sizden komik isimlerinizi bekliyorum
bende 2 tane kedi var birinin ismi musti bence sende musti koyYeni bebe sahiplendim dışardayken aldım kucagıma getirdim isim önerisi istiyorum sizden komik isimlerinizi bekliyorum
Ben de 2 tane daha var çok masum bakıyordu sahiplenim dedim sahiplendirebilirim bizim kediler ile anlaşamadılar dövüyorlar kediyi şanş taniycam bir kaç günaa banın açılmış sevindim hayırlı olsun
bende 2 tane kedi var 1 birinin ismi musti bence sende musti koy
eğer ikiside erkekse sakın kız kedi kedi alma ben o hatayı yaptım erkek kızı sabah akşam götürüyor biz bıktık artık kedi camdan düşüyordu kurtardık yere koyduğumuz gibi kediyi s..Ben de 2 tane daha var çok masum bakıyordu sahiplenim dedim sahiplendirebilirim bizim kediler ile anlaşamadılar dövüyorlar kediyi şanş taniycam bir kaç gün
Kanka 1 tanesi angara kedisi parkta buldum kuru kemikti onu aldım sonra baby smokin buldum onuda aldım onlar bir birine alıştı işte bu yeni bebegi içlerine almadılar bir kaç gün şanş taniyacagim baktım olmuyor sahiplendircem bunu bizim balkonda cam var kanka düşmez bakalım görecegizeğer ikiside erkekse sakın kız kedi kedi alma ben o hatayı yaptım erkek kızı sabah akşam götürüyor biz bıktık artık kedi camdan düşüyordu kurtardık yere koyduğumuz gibi kedi s..
reis bide sen neden ban yemiştin?Kanka 1 tanesi angara kedisi parkta buldum kuru kemikti onu aldım sonra baby smokin buldum onuda aldım onlar bir birine alıştı işte bu yeni bebegi içlerine almadılar bir kaç gün şanş taniyacagim baktım olmuyor sahiplendircem bunu bizim balkonda cam var kanka düşmez bakalım görecegiz