Yeni anakart önerisi

akenx0

Gold Üye
merhabalar şu anda asus prime b520m-k anakartını kullanmaktayım, vanguarddan hwid ban yediğim için yeni anakart almayı düşünüyorum, piyasadaki çoğu spooferı denedim düzelmedi sizce yeni anakart alırsam düzelir mi ve hhangi anakartı alayım?
gigabyte çok kolay spooflanıyor diye biliyorum öncedende gigabyte kullanıyordum ryzen 7 1700X varken bilmiyorum uyumlu bir gigabyte geçersem kullanabilirim
İşlemci: Ryzen 5 5600G
Ram: crucial ballistix 2x8 tam model: bl8g32c16u4b.m8fe
Bütçe: ₺2000

https://cheatglobal.com/konu/hangarscript-all-game-spoofer-Crâcked.34252/

dostum ilk öncelikle hangi spooferları denedin sırasıyla bi yazar mısın rica etsem ayrıca anakart değiştirmek çok saçma gerek yok

From what I heard Asus and MSI are not so good choices when it comes to spoofing procedures. In these case there are the Gygabyte option and eventually AsRock.

donanımsal yetersizlik hissetmiyorsan sadece valorant banı için anakart değiştirme kanka afuwin hala asus kartlarda çalışıyor Afuwinle ilgili konu
burdaki işlemleri sırasıyla yaparsan (asus kısmı ayrı bir şekilde yazılmış) yüksek ihtimalle kalkacaktır banın.

banım kalkıyo ama durduk yere hile diye banlanıyom woofer denedim hangar spoofer denedim olmuyor
birde daha iyi olacağını düşünüyorum anakart değişince
o belirtilen işlemlerin ne sik olduğunu nasıl yapıldığını bilmiyorum

Anakart değişmek yerine discord üzerinden iletişime geçin daha ucuza halledelim .
Lark#5808

merhabalar şu anda asus prime b520m-k anakartını kullanmaktayım, vanguarddan hwid ban yediğim için yeni anakart almayı düşünüyorum, piyasadaki çoğu spooferı denedim düzelmedi sizce yeni anakart alırsam düzelir mi ve hhangi anakartı alayım?
gigabyte çok kolay spooflanıyor diye biliyorum öncedende gigabyte kullanıyordum ryzen 7 1700X varken bilmiyorum uyumlu bir gigabyte geçersem kullanabilirim
İşlemci: Ryzen 5 5600G
Ram: crucial ballistix 2x8 tam model: bl8g32c16u4b.m8fe
Bütçe: ₺2000
intel arc anakartları yeni ve güçlü fiyatıda uygun bir bak istersen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt