Neofix 

Discord : neofix
Administrator
Hopi uygulamasında böyle bir kampanya bulunuyor ayrıntılara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Screenshot_20240720_190910.jpg

Son düzenleme:
İlk sipariş özel hocam bu sanırsam yani yemeksepetinden hiç sipariş vermeyen varsa onlar zaten naturel olarak indirim kazanıyorlar diye biliyorum.

İlk sipariş özel hocam bu sanırsam yani yemeksepetinden hiç sipariş vermeyen varsa onlar zaten naturel olarak indirim kazanıyorlar diye biliyorum.

Yemeksepeti'nde son 1 yıldır ilk kez sipariş verenlere özel 200 TL ve üzeri siparişlerde 150 TL hediye!

Bunu söylüyor 2 senedir sipariş vermiom indirim geçerlimi bana​

Boşta olan bir hesabınız veya bir yıldan uzun süredir sipariş vermediğiniz hesabınız varsa onun üzerinden deneyebilirsiniz

Bu arada hesabın bir yıllık olmasına gerek yok daha önce sipariş vermediğim bir hesabımda kupon sorunsuz çalıştı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tatlım kullansın kendine garibim zayıflamıştır şimdi yesin eskisi gibi fıstık gibi olsun bizde onu yeriz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt